Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Workplaces by Skanska

Workplaces by Skanska

Vårt mål er å skape arbeidsplasser som oppmuntrer til arbeidsglede og kreativitet.

Fornøyde kunder er vårt beste bevis på at vi er gode på det vi gjør. Vi hører alltid på våre leietakeres behov, og vi etterstreber å skape arbeidsplasser der virksomheter har muligheter for å vokse og utvikles.

Men det er mer enn bare lokalene som ligger bak en god arbeidsplass. Vi ser alle våre eiendommer i en større sammenheng og vil at de skal bidra til en bærekraftig byutvikling. Vi er overbeviste om at bærekraftige bygg øker trivselen for våre leietakere, samtidig som de bidrar til et mer bærekraftig samfunn.

Vi har fire mål for arbeidsplassene vi skaper. De skal være lokalisert i riktig område for kunden, de skal være bærekraftige, de skal gi et godt arbeidsmiljø og løsningene skal være lønnsomme. Initiativet er globalt, og vi har valgt å kalle det Workplaces by Skanska.

Våre fire mål

Rett område for ditt selskap

Vi utvikler kreative og levende områder der bedrifter har muligheten til å vokse og utvikles. Men alle områder passer ikke for alle leietakere. Derfor ser vi alltid på kundenes særskilte behov. For noen er nærheten til kollektivtrafikk det viktigste, andre prioriterer nærheten til flyplass og hovedvei, mens andre foretrekker områder midt i byen med restauranter og kafeer. Vi vil at våre eiendommer skal være del av en levende byutvikling og bidra til et trivelig nærmiljø for folk som oppholder seg der.

Bærekraftige eiendommer for en grønnere hverdag

I takt med at byene vokser, øker utslippene. Gjennom å bygge grønne bygg er vi med og utvikler et bærekraftig samfunn. I alle våre eiendommer har vi bygget inn energieffektive løsninger som bidrar til et lavere energiforbruk, et bra innendørsklima og god ventilasjon. Vi etterstreber dessuten å miljøsertifisere alle våre eiendommer etter noen av de globale miljøsertifiseringssystemene.

Bra arbeidsmiljø speiler selskapets verdier

Å sitte i et trivelig og inspirerende arbeidsmiljø er avgjørende for produktiviteten og trivselen. Å arbeide i freshe lokaler med god temperatur og god ventilasjon bidrar til økt produktivitet. Et kontor som dessuten er innredet ut fra varemerket kan si mye om selskapets identitet og verdier. Det får igjen medarbeiderne til å trives og føle seg ekstra stolte.

Lønnsomme løsninger er bærekraftige løsninger

Vi skaper forutsetninger for økt lønnsomhet hos våre kunder. Gjennom å sitte i moderne og energieffektive lokaler, øker produktiviteten, det blir færre sykemeldinger, og evnen til å møte fremtidens krav blir større. Vi er overbeviste om at våre bærekraftige eiendommer bidrar til en mer lønnsom hverdag for våre kunder.