Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Verdier

Våre verdier skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Verdier

Vis ansvarlighet

Vi bryr oss om mennesker og miljøet rundt oss. Vi arbeider sikkert - eller ikke i det hele tatt. Vi går aldri forbi en usikker arbeidsoperasjon. Vi er en pådriver for grønne løsninger og prioriterer helse, miljø og livskvalitet i alt vi gjør. Vi opptrer seriøst og ansvarlig overfor kommende generasjoner.

Vær åpen og ærlig

Vi driver vår virksomhet med integritet og åpenhet. Vi følger våre etiske retningslinjer og aksepterer ikke avvik. Hos oss skal alle føle seg trygge til å si hva de mener.

Bli bedre – sammen

Vi er en lærende organisasjon, og ser alltid etter forbedringer og nye løsninger. Vi benytter vårt mangfold og skaper merverdi gjennom et nært samarbeid med kunder, partnere og lokalsamfunn. Vi har en inkluderende kultur, er ydmyke og viser hverandre tillit og respekt.

Skap kundeverdi

Vi bidrar aktivt til at våre kunder når sine mål. Vi kjenner både våre kunder og kundens kunder. Deres behov er vårt utgangspunkt for å utvikle gode løsninger.