c

Bygg

Skanska er en av verdens ledende byggentreprenører med spisskompetanse og bred erfaring i å bygge de største og mest komplekse bygningsprosjektene.

  • - Tett på terminalbygget til Oslos gamle hovedflyplass ligger Fornebu-kontoret til Statoil. Bygget er 66 000 kvm og mer enn 2500 mennesker har arbeidsplassen sin her.
  • Inneomårde på kontorlokale i Sundtkvartalet. Brad fellestrapp og sosialt område.
    - Sundtkvartalet i Oslo tok i mot sine første innflyttere januar 2017. Bygget er utviklet av Skanska og Entra, og er 28300 kvm stort. Skanska har selv sitt hovedkontor i disse lokalene.
  • Illustrajson av fasaden på kontorlokalet på Brattørkaia i Trindheim med folk som går på bryggen
    - Powerhouse Brattøra, verdens nordligste Plusshus: Kontorbygget på Brattøra i Trondheim blir et signalbygg som kombinerer noen av verdens høyeste miljøambisjoner med god byutvikling og spennende arkitektur.
/3

Vi er en av landets største aktører innen boligbygg, næringslokaler, offentlig bygg, sykehusutbygging og undervisningsbygg. Vi bygger prosjekter over hele Norge, og har kompetansen til å bygge på komplekse tomter som krever spisskompetanse.

Tidlig involvering

Vi i Skanska tror at veien til et vellykket prosjekt innebærer at vi som entreprenør blir tidlig involvert i utviklingsfasen av et byggeprosjekt. I Skanska har vi spisskompetanse som dekker hele verdikjeden av et prosjekt, fra utvikling og prosjektering i startfasen til gjennomføring, ferdigstillelse og vedlikehold. Dette sikrer kundene våre trygge prosesser og gode sluttresultater.

Miljø og sikkerhet i fokus i alle våre prosjekter