Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Inspirasjon

Hvordan ser din arbeidsplass ut om fem år? Eller om ti, femten år?

Svar på disse spørsmålene kan være mer interessante enn du tror. Akkurat nå er vi inne i en spennende brytningstid for hvordan vi organiserer arbeidsplassen. På denne siden kan du hente inspirasjon til dine lokaler, lese om spennende mennesker, et miljøriktig samfunn og business – hvordan du kan utvikle arbeidsplassen til sitt fulle potensial.

Mindfulness - arbeidsredskap for ro

Vil du forbedre konsentrasjonsevnen og bli mer effektiv? Da synes Carin og Karin at du skal teste mindfulness. Det er ikke noe juks, men et redskap også for næringslivet.

Les mer

Støy og sus

Å arbeide i et åpent kontor har sine fordeler. Samtidig kan støyen som oppstår være en utfordring. Hvordan du takler omgivelsene avhenger av hvordan din hjerne fungerer. Her er gode råd for arbeidsro.

Les mer

Fremtidens medarbeidere

De kalles generasjon Y, med en engelsk "Y" for "Why?" - generasjonen som stiller spørsmål. Vi ser nærmere på hvordan fremtidens medarbeidere tenker, og hvordan det påvirker din arbeidsplass.

Les mer

Endelig på plass

Endelig på plass! I januar 2014 åpnet Skanska dørene på det nye hovedkontoret og lot medarbeiderne ta sitt nye arbeidsmiljø i bruk.

Les mer

Nå får aktiviteten styre

Først ut var deler av Skanska i Malmø og Gøteborg. Nå forbereder hele hovedkontoret i Stockholm seg på å flytte til en ny, aktivitetsbasert arbeidsplass.

Les mer

Brudd med normene

Brudd med normene

Hvem bestemmer hva som er arbeid når teknologien gjør det mulig for oss å utføre jobben hvor og når som helst? Forskningsprosjektet ”Skal du gå hjem allerede” undersøker hva som skjer med normene når arbeidslivet forandres.

Les mer

Nå kommer fremtidens arbeidsplass

Fremtidens arbeidsplass

Papirløst, ingen egne plasser men inspirerende miljøer der vi beveger oss fritt ut ifra arbeidsoppgaver. Fremtidens arbeidsplass setter det kreative individet i sentrum, og sjefen må være forberedt på å møte de ansatte i nettskyen.

Les mer

Bygg for fremtiden!

Bygg for fremtiden!

De lever online hele døgnet og har brukt iPad siden de satt i barnevognen. Hva slags kontor vil de ønske å jobbe i?

Les mer