Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Forus Felt D4, 23000 Kvm

Kanalsletta 16, 4050 Sola,

Nytt og sentralt kontorbygg med svært sentral beliggenhet

 

Kontorbygget planlegges oppført med høy standard samt tidsriktig funksjon og uttrykk. I kontoretasjene ligger kontorarealene med arbeidsplasser langs utvendige fasader og internkommunikasjonen inn mot atrium. Kontoretasjene består av store, arealeffektive og fleksible plan hvor leietaker i stor grad vil kunne påvirke endelig løsning. Lokalene vil fremstå som lyse og trivelige med god takhøyde og store vindusflater. Den tekniske infrastrukturen i bygget legger til rette for fleksibilitet i utforming av rom, og fordeling av cellekontor, åpne plasser og møterom. Bygget er organisert rundt et indre atrium. Det innvendige atriet avsluttes over 7. etasje med et glasstak som sørger for tilstrekkelig dagslys i alle etasjer og helt ned til kantinen på plan 1. Hoveddelen av restaurantens spiseområde er plassert i bunnen av husets største atrium. 

Bygget vil ha god eksponering fra alle sider og gode muligheter for profilering på byggets fasade.

 

Forus Næringspark har utviklet seg til et internasjonalt knutepunkt for næringsvirksomhet. Det er i dag mer enn 2 400 selskaper med rundt 40 000 ansatte på Forus. Det vil i løpet av de neste tiårene bli tilført mer enn 60 000 nye arbeidsplasser i Stavanger-regionen og mange vil bli lokalisert i Forus området. Eiendommen ligger på Forus Vest. Denne delen av Forus er i sterk vekst og har hatt stor nybyggingsaktivitet de siste årene. Området preges av moderne kontorbygg med store energi- og ingeniørselskaper innen olje -og gassektoren som primære leietakere. Eiendommen har svært sentral beliggenhet. Nærheten til Sola splitten, E39 og Sola Lufthavn (5 km) gir lett adgang til Stavanger, Sandnes og Sola. Bygget ligger også like ved den nye kollektiv traseen med holdeplass i umiddelbar nærhet. For øvrig kort avstand til parkeringshus og Tvedt kjøpesenter.

Bedriftsidrettsanlegg og leilighetshotell er under utvikling på naboeiendommen.

 

Lignende eiendommer

Loading...