Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Om Skanska

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Konsernet har i dag ca 43 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Omsetningen i 2016 var på 151 milliarder svenske kroner. 

Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Vi er et Fortune 500 foretak og medlem av FN Global Compact. Vi er listet på OMX Nordiska Börs og hovedkontoret ligger i Stockholm. Gå til www.skanska.com for mer informasjon om konsernet og finansielle nøkkeltall.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. I Skanska Norge jobber det ca 4000 mennesker, og vi har omtrent 200 forskjellige prosjekter pågående til en hver tid. Omsetningen i Norge var på 13,7 milliarder norske kroner i 2016. 

Informasjon til leverandører

E-handel, STARTbank, fakturahåndtering, sikkerhetskrav, miljø og etikk. Informasjon til deg som er leverandør.

Les mer

Historie i Norge

Skanska har en 100 år lang historie i Norge. Firmaet som i dag går under navnet Skanska Norge AS ble etablert allerede i 1906.

Les mer

Organisasjon

Skanska i Norge omfatter mange virksomheter. Entreprenøren Skanska Norge AS og boligutvikleren Skanska Bolig AS er de to største.

Les mer

Offentlig Privat Samarbeid (OPS)

OPS innebærer ofte en rekke økonomiske fordeler for kunder, skattebetalere, brukere og utbyggere.

Les mer

Miljø

Vi finner miljøriktige løsninger og tenker miljø i alle ledd.

Les mer

Verdier

Våre verdier skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Les mer