Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Skanska Husfabrikken

Husfabrikken

Boliger

Husfabrikken leverer både element og modul til boligprosjekter som totalentreprenør, råbyggleveranse og elementleverans. I boliger inngår også standardiserte omsorgsboliger. Monteringsbeskrivelse følger leveranse.

Les mer

Barnehager

Husfabrikken har levert permanente og midlertidige bygg som både element og modul i leveranser og totalentrepriser til blant annet Omsorgsbygg i Oslo, Stavanger og Bergen kommune, samt utbyggingsenheten i Trondheim kommune.

Les mer

Skoler

Husfabrikken har levert permanente og midlertidige bygg som modul i totalentrepriser til blant annet Bergen, Stavanger og Trondheim kommune.

Les mer

Anleggsbrakker / rigg

Modulproduksjon skjer i fabrikk og modulene ønskes levert med så stor ferdighetsgrad som mulig til bygeplass. Tekniske entrepriser gjøres mest mulig komplett før leveranse.

Les mer

Påhengselement / klimavegg

Husfabrikken leverer påhengselementer – klimavegger til alle typer bygg med høy ferdighetsgrad basert på optimalisering i prosjektets PU-fase. Monteringsbeskrivelse følger leveranse.

Les mer

Fabrikkproduksjon

Elementer og modul produseres i avtalt montasjerekkefølge med optimal ferdighetsgrad. Tekniske entrepriser med utsparringer for gjenomføringer, trekkerør og punkter for elektro gjøres mest mulig komplett før leveranse.

Les mer

Kontaktpersoner

Terje Mjøen

+47 93 44 47 94
E-post Terje Mjøen »

Egil Henning

+47 41 57 74 20
E-post Egil Henning »

Tommy Tenden

Financial Manager
+47 91 87 92 26
E-post Tommy Tenden »