Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Hvordan foregår tilvalgsprosessen?

Tilpass boligen

Reisen mot et helt nytt hjem kan iblant kjennes lang, men det finnes mange hyggelige stopp på veien. Et av de aller beste er å velge innredning. En del av innredningsvalgene kommer til å være enkle. Andre kommer kanskje til å ta litt mer tid. Uansett vil du gjennom hele prosessen få støtte og råd av våre kunderådgivere. Og etterpå kjennes det godt å ha skapt et helt personlig hjem!

For alle våre boligprosjekter som vi står bak, har vi valgt ut en grunninnredning. Utover dette finnes det et stort antall tilvalg som du kan velge for å sette et mer personlig preg på ditt nye hjem. Det kan være å oppgradere innredningen på kjøkkenet, velge andre fliser på badet eller annen parkett på gulvene. Uansett hvilke valg du tar, er det viktig at du tar deg tid til å kjenne på valget. Bruk gjerne et par dager på beslutningen. Kjennes den fortsatt bra, har du nok funnet det rette for deg.

Våre byggeprosjekter bestiller materiale til ditt hjem utfra en nøye bestemt tidsplan. Etter en bestemt dato kan du ikke endre bestillingen din. Hvilke datoer og frister som gjelder for ditt boligprosjekt, får du av oss.

Steg for steg:

 1. Informasjon
  Under kjøpsprosessen vil du motta interiørkatalog og oversikt over de fristene som gjelder for ditt nye hjem.
 2. Dine valg
  Gå gjennom all informasjon og tenk på hvilke endringer du ønsker å gjøre.  
 3. Personlig møte med kunderådgiver
  Vår kunderådgiver kommer til å sette opp et tilvalgsmøte med deg. Her får du også mulighet til å se nærmere på forskjellige materiale, som parkett, fliser, fargevalg og andre detaljer.
 4. Siste frist
  Dette er siste dagen hvor du kan foreta endringer i innredningsvalgene. Deretter sender vi deg en bekreftelse over alle tilvalg.
 5. Tilvalgslisten
  Les nøye gjennom tilvalgslisten, signer og send tilbake til oss.
 6. Betaling
  Om du har foretatt tilvalg som innebærer en ekstra kostnad vil du motta en faktura på dette sammen med sluttoppgjøret. Fakturaen skal være betalt innen overtakelse.