Du er her

Skanska i Norge

Her finner du informasjon om ledige stillinger, boliger til salgs, våre prosjekter, kontakter og annen informasjon om Skanska i Norge

Lukk

Standard
07.08.2012 12:00 CET

Skanska utvider Finstadtun sykehjem

Skanska Norge har fått oppdraget å utvide Finstadtun sykehjem i Ski kommune. Anlegget som gir 50 nye boenheter skal blant annet inneholde treningssenter og terapibasseng. Pleietrengende kan se frem mot å ta i bruk det topp moderne sykehjemmet i løpet av juni 2014.

Finstadtunet sykehjem

Kontrakten har en verdi på 114 millioner og innbefatter oppføring av et nybygg som skal knyttes til det eksisterende bygget. Kontrakten omfatter også noe ombyggingsarbeider av det eksisterende sykehjemmet.

- Dette er et stort og viktig prosjekt for oss i Skanska region Øst. Vi skal også prosjektere bygget og ser frem mot et godt samarbeid med Ski kommune. Jeg er sikker på at bygget vil stå til forventningene til både kunden og sluttbrukerne. Dette blir flotte fasiliteter og et romslig og pent opparbeidet uteområde brukerne kan benytte. Det er en glede å kunne bidra til en bedre hverdag både for de ansatte, beboere og besøkende, sier regiondirektør i Skanska region Øst, Svend-Harald Maalen.

Prosjekteringsarbeidet starter i september og ferdigstillelse av hele prosjektet er beregnet til juni 2014.

Contact information