c

Skøyen, 13000 kvm

Tingstuveien 31, Skøyen, Oslo

En stimulerende arbeidsplass skapt for morgendagens resultater

Med nærmere 1000 arbeidsplasser vil det kommende signalbygget på Skøyen ruve godt i terrenget. Her vil du jobbe i åpne og moderne lokaler i et av Norges mest attraktive kontorområder. Lokalene vil ha høy grad av fleksibilitet hvor det blir enkelt å tilpasse for fremtidige behov.

Det blir lagt stor vekt på internkommunikasjon med spennende møteplasser og mingleområder. I bygget vil du også få muligheten til å nyte gode matopplevelser med både kunder og kolleger. For tiden planlegger vi arkitektkonkurransen som skal definere prosjektet i Tingstuveien i sin helhet. Følg med på våre nettsider for kommende oppdateringer.

Det grønne alternativet du tjener på

Ved å flytte til nye lokaler i Tingstuveien 31 vil du oppleve et inneklima med bedre ventilasjon, stabil temperatur, økt dagslys og godt utsyn. Miljøsertifiserte lokaler øker ikke bare produktiviteten og senker sykefraværet, det bidrar også til rekruttering av dyktige medarbeider og mindre turnover. Med grønne kontorer minsker du energiforbruket, skaper konkurransefortrinn, styrker din merkevare og bidrar til å gjøre en forskjell - det tjener du på hver eneste dag.

Drømmebyen Skøyen i anmarsj

Skøyen styrker stadig sin posisjon som et av Oslos viktigste knutepunkt og kan skilte med et etablert handelsområde med design fashion, interiør- og kjøkkenbutikker, gode matopplevelser, tog, flytog, trikk- og bussforbindelser, samt nær tilknytning til E18. Om

noen år vil Skøyen bli et komplett knutepunkt når du får T-bane stasjonen rett utenfor kontordøren til Tingstuveien.

Det er vedtatt prosjektering av området Skøyen - Bestumkilen med opptil 6000 boliger. Her legges det stor vekt på utvikling av nye grøntområder, møteplasser samt fremtidige planer med direkte tilgang til Oslofjorden. E18 i tunnel vil være vesentlig for denne utviklingen. Kulturtilbud, næring og avsetning av arealer til offentlige formål står sentralt i målsetningen i skapelsen av Drømmebyen Skøyen.

Denne siden ble sist oppdatert: 09.06.2017

Treff på søk (4)