c

Kjøp ny bolig av Skanska

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi gjør det enkelt å leve godt, og gir deg både trygghet og moderne boliger med kvalitet, funksjonalitet og komfort.

Når Skanska utvikler boliger er vi med fra start til slutt – fra tomtevalg til du er på plass i drømmehjemmet. Vår kunnskap og lange erfaring sikrer deg et hjem av høy kvalitet med smarte løsninger. På denne siden finner du våre boligprosjekter.

Fagerlunden, Bekkestua

54 leiligheter tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter
Salget er i gang!

Beliggende på en solrik kolle med kort gangavstand til Bekkestua sentrum og Gjønnes T-banestasjon, har dette prosjektet en meget sentral beliggenhet. Bevaring av grøntareal og eksisterende trær samt opparbeidelse av et eget hageanlegg vil gi prosjektet et landlig og koselig preg. 

Les mer om Fagerlunden

Gartnersletta, Trondheim

Gartnersletta skal bygges der Ladesletta gartneri lå før, vegg i vegg med vakre Ringve botaniske hage. I behagelig gangavstand finner du Ladekaia og Sponhuset, butikker og kjøpesentre, museum, treningssentre og mange andre tilbud. Med ti små minutter på sykkel eller metrobuss er du midt i Trondheim sentrum!

Les mer om Gartnersletta

SmieHagen, Mjøndalen

Kommer for salg i 2022!

48 leiligheter med store balkonger vendt mot en solrik og grønn felles hage, sentralt i Mjøndalen. 

Les mer om SmieHagen

VARIO på Ensjø Torg, Oslo

VARIO blir et bygg på åtte etasjer med 94 leiligheter på mellom 39 og 118 kvadratmeter. 

VARIO er siste trinn i utbyggingen av Ensjø Torg. Her flytter du inn i et område hvor alle nabobyggene er ferdige. Å ramse opp avstanden til det du trenger i hverdagen er relativt meningsløst, alt er innen gåavstand. Og ønsker du å flytte på deg i byen går det alltid en T-bane, du får fire linjer noen skritt fra inngangsdøren.

Les mer om VARIO

Borgen på Løren, Oslo

Trinn 1, 2 og 3 er i salg.

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg.

Les mer om Borgen på Løren

Consulens Brygge, Stavanger

På Consulens Brygge kan du bo med en fullkommen sjønær beliggenhet, spektakulær utsikt, sentralt i forhold til kommunikasjon og like ved bydelens nye park. Alle leilighetene ligger godt over fjordkanten – gulvet i 1. etasje ligger ca. 7 meter over bølgene. Prosjektet blir BREEAM-sertifisert i henhold til Europas ledende miljøsertifisering av bygninger.

Les mer om Consulens Brygge

Bjørndalen, Kristiansand

En behagelig og fremtidsrettet bydel med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus, townhouses og næringsbygg.

Med to trinn ute i salg (trinn 1 er utsolgt) - Bjørndalen Allé og Bjørndalen Hage, er vi godt i gang med å etablere Bjørndalen som en ny bydel. Med smart nærhet til alt du trenger, og fellestilbud som gjør hverdagen ekstra hyggelig vil Bjørndalen bli et godt sted å bo.

Les mer om Bjørndalen

Aveny Vest, Lillestrøm

Nye leiligheter midt i Lillestrøm - kun 4 leiligheter igjen. Prosjektet har en fantastisk beliggenhet midt i Lillestrøm – her bor du meget sentralt med kort vei til tog. 

Les mer om Aveny Vest

RøaX, Oslo

56 romslige leiligheter på Røa under utvikling.

Gode planløsninger, romslige private balkonger og terrasser og parkmessige fellesarealer. Romslige 3- og 4-roms leiligheter og noen spektakulære penthouseleiligheter. Tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter. 

Les mer om RøaX

Strandsonen, Trondheim

Ved Strandsonen vil du få en beliggenhet du knapt finner maken til. Når du strekker deg ser du ut på grønne friområder, Ladestien, stranda og fjorden. Her bor du rett ved strandlinjen i Ranheimsfjæra, og har nærhet til både skole, idrettsanlegg og barnehager.

Les mer om Strandsonen

Askerholmen, Asker

Kommer for salg!
I Asker sentrum planlegger vi å utvikle 65 flotte leiligheter.

Les mer om våre planer for Askerholmen

BoKlok for alle

Sammen med IKEA utvikler og bygger BoKlok rimelige boliger for alle.

Les mer om BoKlok

Ensjø Torg, Oslo

Utsolgt.

Området Ensjø forvandles til et område fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass.

Les mer om Ensjø Torg

Tigerården på Ensjø Torg, Oslo

Utsolgt.

Les mer om Tigergården