c

Ny bolig - Et hjem fra Skanska

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi gjør det enkelt å leve godt, og gir deg både trygghet og moderne boliger med kvalitet, funksjonalitet og komfort.

Når Skanska utvikler boliger er vi med fra start til slutt – fra tomtevalg til du er på plass i drømmehjemmet. Vår kunnskap og lange erfaring sikrer deg et hjem av høy kvalitet med smarte løsninger. På denne siden finner du våre boligprosjekter.

Borgen på Løren, Oslo

Kommer for salg i 2020! Her kommer det store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. For å nevne noen; Lekerom - komplett med sofagruppe og kaffemaskin. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene. En parsellhage. En stor felles park som grenser til Borgen med egen skaterampe. Takterrasser med sjefsutsikt. Parkering under tak for alt som går på hjul. Eget skap for hjelm og sykkelstæsj, og avkjølt pick-up point for dagligvarer du bestiller online.

Boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om!

Les mer om Borgen på Løren

Consulens Brygge, Stavanger

Consulens Brygge skal oppføres i fjordkanten, ved innseilingen til Hillevågsvannet og med områdets beste fjordutsikt. Første byggetrinn er bygg CB4, som får 39 leiligheter fra 57 til 204 m². Prosjektet blir BREEAM-sertifisert i henhold til Europas ledende miljøsertifisering av bygninger.

Bo med utsikt til livet på fjorden og livet i Hillevågsvannet.

Les mer om Consulens Brygge

Bjørndalen, Kristiansand

Med tre trinn allerede ute i salg er vi godt i gang med å etablere Bjørndalen som en ny bydel. Med smart nærhet til alt du trenger, og fellestilbud som gjør hverdagen ekstra hyggelig vil Bjørndalen bli et godt sted å bo. Parken syd består av 58 leiligheter, Bjørndalen Allê 31 leiligheter og Bjørndalen Hage med 24 leiligheter.

Les mer om Bjørndalen

Aveny Vest, Lillestrøm

Aveny Vest ligger rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og hagebyen rundt Volla. Prosjektet består av tre trinn, hvor trinn en har 80 leiligheter, trinn to 40 leiligheter og trinn tre med 57 leiligheter. Byggingen av trinn en er i rute og innflytting nærmer seg med stormskritt. Vi har fortsatt mange fine leiligheter igjen på de forskjellige trinnene.

Les mer om Aveny Vest

Tigerården på Ensjø Torg, Oslo

Tigergården er det nyeste trinnet på Ensjø Torg og skal bli et naboskap; her er det lagt til rette for at folk møtes, trives og blir boende. Bokvalitet handler om lys, luft og gode planløsninger, men også fleksibilitet til å bli flere, kunne være for seg selv eller muligheten til å være mange samlet. Tigergården har som mål om å oppnå BREEAM-sertifisering Very good.

En moderne og spennende bolig med hage under himmelen!

Les mer om Tigergården

Røa +, Oslo

57 romslige leiligheter på Røa! Kommer for salg i første kvartal 2021! 

Gode planløsninger, romslige private balkonger og terrasser og parkmessige fellesarealer. Romslige 3- og 4-roms leiligheter og noen spektakulære penthouseleiligheter. Tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter. Ved at hvert bygg er begrenset i størrelse, vil praktisk talt samtlige leiligheter utgjøre hjørneleiligheter, med henvendelse og lys fra minst to sider. Alle leilighetene vil på denne måten få sitt individuelle preg.

Les mer om Røa +

Ensjø Torg, Oslo

Området Ensjø forvandles til et område fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass. Prosjektet består av flere trinn, hvor det fortsatt er ledige leiligheter i Hus M & N, Hus O og Levahn MEK samt det nyeste tilskuddet - Tigergården. 

Bo på et knutepunkt? - bo på Ensjø torg!

Les mer om Ensjø Torg

Strandsonen, Trondheim

Ved Strandsonen vil du få en beliggenhet du knapt finner maken til. Når du strekker deg ser du ut på grønne friområder, Ladestien, stranda og fjorden. Her bor du rett ved strandlinjen i Ranheimsfjæra, og har nærhet til både skole, idrettsanlegg og barnehager.

En perle ved fjorden!

Les mer om Strandsonen

Elvesvingen, Trondheim

Elvesvingen hus 1, 2 og 3 består av til sammen 80 moderne 2 til 4-roms leiligheter fra ca 43-124 kvm med spennende planløsninger. Salget er godt i gang hvor de første leilighetene er innflyttingsklar allerede til sommeren 2020. Elvesvingen ligger så nært vannkanten at de tre husene speiler seg i vannet. Mer idylliske omgivelser skal du lete lenge etter.

Les mer om Elvesvingen

Nedre Bleiker Gård, Asker

På Nedre Bleiker Gård i Asker utvikler vi leiligheter i den gamle låven og i nye leilighetsbygg i naturskjønne omgivelser. Både salgstrinn 1 og 2 har vært en formidabel suksess, og vi har kun noen få leiligheter igjen.   

Les mer om Nedre Bleiker

Gartnerens Utsikt, Trondheim

Gartnerens Utsikt skal bygges der Ladesletta gartneri lå før, vegg i vegg med vakre Ringve botaniske hage. I behagelig gangavstand finner du Ladekaia og Sponhuset, butikker og kjøpesentre, museum, treningssentre og mange andre tilbud. Med ti små minutter på sykkel eller metrobuss er du midt i Trondheim sentrum! Gled deg til nye leiligheter fra 40 til 119 kvm.

Velkommen til en frodigere hverdag på Lade!

Les mer om Gartnerens Utsikt

Askerholmen, Asker

Kommer for salg!
I Asker sentrum planlegger vi å utvikle 65 flotte leiligheter.

Les mer om våre planer for Askerholmen

BoKlok for alle

Sammen med IKEA utvikler og bygger BoKlok rimelige boliger for alle.