c

Ny bolig - Et hjem fra Skanska

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi gjør det enkelt å leve godt, og gir deg både trygghet og moderne boliger med kvalitet, funksjonalitet og komfort.

Når Skanska utvikler boliger er vi med fra start til slutt – fra tomtevalg til du er på plass i drømmehjemmet. Vår kunnskap og lange erfaring sikrer deg et hjem av høy kvalitet med smarte løsninger. På denne siden finner du våre boligprosjekter.

Borgen på Løren, Oslo

Trinn 1 og 2 er i salg (Bygg B & C)

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for foreldrene. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene. En parsellhage. En stor felles park som grenser til Borgen. Takterrasser med sjefsutsikt for pust mellom slagene. Parkering under tak for alt som går på hjul. Eget skap for hjelm og sykkelstæsj som du ikke trenger å ta med deg opp, og avkjølt pick-up point for dagligvarer du bestiller online.

Les mer om Borgen på Løren

Consulens Brygge, Stavanger

Byggingen av trinn 1 - CB4 er i gang og trinn 2 - CB3 er i salg. 

Consulens Brygge skal oppføres i fjordkanten, ved innseilingen til Hillevågsvannet og med områdets beste fjordutsikt. Prosjektet blir BREEAM-sertifisert i henhold til Europas ledende miljøsertifisering av bygninger.

Les mer om Consulens Brygge

Bjørndalen, Kristiansand

En behagelig og fremtidsrettet bydel med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus, townhouses og næringsbygg.

Med tre trinn ute i salg - Parken Syd, Bjørndalen Allé og Bjørndalen Hage, er vi godt i gang med å etablere Bjørndalen som en ny bydel. Med smart nærhet til alt du trenger, og fellestilbud som gjør hverdagen ekstra hyggelig vil Bjørndalen bli et godt sted å bo.

Les mer om Bjørndalen

Aveny Vest, Lillestrøm

Byggetrinn 1 er snart ferdig, innflytting fra januar 2021 – kun 1 leilighet igjen! Klikk deg inn i boligvelgeren for å se Lillestrøms fineste 2-roms!

Aveny Vest tar form og alle etasjer i første og andre trinn er nå oppe. Prosjektet har en fantastisk beliggenhet midt i Lillestrøm – her bor du meget sentralt med kort vei til tog. Velkommen til innflytting allerede fra jaunar 2021!

Les mer om Aveny Vest

Tigerården på Ensjø Torg, Oslo

Tigergården er det nyeste trinnet på Ensjø Torg og skal bli et godt naboskap; her er det lagt til rette for at folk møtes, trives og blir boende. Bokvalitet handler om lys, luft og gode planløsninger, men også fleksibilitet til å bli flere, kunne være for seg selv eller muligheten til å være mange samlet. Tigergården har som mål om å oppnå BREEAM-sertifisering Very good..

Les mer om Tigergården

Røa×, Oslo

56 romslige leiligheter på Røa - kommer for salg våren 2021! 

Gode planløsninger, romslige private balkonger og terrasser og parkmessige fellesarealer. Romslige 3- og 4-roms leiligheter og noen spektakulære penthouseleiligheter. Tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter. 

Les mer om Røa×

Strandsonen, Trondheim

Ved Strandsonen vil du få en beliggenhet du knapt finner maken til. Når du strekker deg ser du ut på grønne friområder, Ladestien, stranda og fjorden. Her bor du rett ved strandlinjen i Ranheimsfjæra, og har nærhet til både skole, idrettsanlegg og barnehager.

Les mer om Strandsonen

Bekkestua, Bærum

I Bærumsveien 229-235 planlegger vi tre bygg med i underkant av 60 leiligheter.

Les mer om våre planer for Bekkestua

Skedsmogata på Ensjø Torg, Oslo

På Ensjø, i Skedsmogata 25 planlegger vi et bygg bestående av rundt 90 leiligheter. Bygget ligger sentralt til, i umiddelbar nærhet til T-banen og i tøffelavstand til matbutikker, bakeri og apotek.

Les mer om våre planer for Skedsmogata

Gartnerens Utsikt, Trondheim

Gartnerens Utsikt skal bygges der Ladesletta gartneri lå før, vegg i vegg med vakre Ringve botaniske hage. I behagelig gangavstand finner du Ladekaia og Sponhuset, butikker og kjøpesentre, museum, treningssentre og mange andre tilbud. Med ti små minutter på sykkel eller metrobuss er du midt i Trondheim sentrum! Gled deg til nye leiligheter fra 40 til 119 kvm.

Les mer om Gartnerens Utsikt

Askerholmen, Asker

Kommer for salg!
I Asker sentrum planlegger vi å utvikle 65 flotte leiligheter.

Les mer om våre planer for Askerholmen

BoKlok for alle

Sammen med IKEA utvikler og bygger BoKlok rimelige boliger for alle.

Les mer om BoKlok

Ensjø Torg, Oslo

Utsolgt!

Området Ensjø forvandles til et område fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass.

Les mer om Ensjø Torg

Elvesvingen, Trondheim

Utsolgt!

Elvesvingen hus 1, 2 og 3 består av til sammen 80 moderne 2 til 4-roms leiligheter fra ca 43-124 kvm med spennende planløsninger. Elvesvingen ligger så nært vannkanten at de tre husene speiler seg i vannet. Mer idylliske omgivelser skal du lete lenge etter. 

Les mer om Elvesvingen

Nedre Bleiker Gård, Asker

Utsolgt!

På Nedre Bleiker Gård i Asker utvikler vi leiligheter i den gamle låven og i nye leilighetsbygg i naturskjønne omgivelser. Både salgstrinn 1 og 2 har vært en formidabel suksess, og nå er prosjektet utsolgt.

Les mer om Nedre Bleiker