c

Ny bolig - Et hjem fra Skanska

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi gjør det enkelt å leve godt, og gir deg både trygghet og moderne boliger med kvalitet, funksjonalitet og komfort.

Når Skanska utvikler boliger er vi med fra start til slutt – fra tomtevalg til du er på plass i drømmehjemmet. Vår kunnskap og lange erfaring sikrer deg et hjem av høy kvalitet med smarte løsninger. På denne siden finner du våre boligprosjekter.

Borgen på Løren, Oslo

Kommer for salg i 2020! På Løren i Oslo skal vi bygge leiligheter. Eiendommen er en del av områdeplanen for Løren. Første trinn vil bestå av 106 leiligheter. 

Jeg vil holdes oppdatert om dette prosjektet

Consulens Brygge, Stavanger

Kommer snart for salg!
Når Kulimportkaien ved Consul Sigval Bergesens vei forvandles til Consulens Brygge, så er det et premium eksempel hvordan området langs fjorden fra Hillevågsvannet til Hamnevika fornyes. Hele sjøfronten vil de neste årene få et betydelig løft, og bli et av regionens mest attraktive og moderne områder for både boliger og arbeidsplasser. Paradis stasjon ligger kun en behagelig rusletur unna, og dermed får du kort reisetid enten du skal til sentrum eller sørover.

Les mer om Consulens Brygge

Nedre Bleiker, Asker

På Nedre Bleiker Gård i Asker utvikler vi leiligheter i den gamle låven og i nye leilighetsbygg i naturskjønne omgivelser. Både salgstrinn 1 og 2 har vært en formidabel suksess. Over 75% solgt i salgstrinn 2, og over 90% solgt i salgstrinn 1. Men det er fortsatt mange fine leiligheter igjen i begge trinn.

Les mer om Nedre Bleiker

Bjørndalen, Kristiansand

Med tre trinn allerede ute i salg er vi godt i gang med å etablere Bjørndalen som en ny bydel. Med smart nærhet til alt du trenger, og fellestilbud som gjør hverdagen ekstra hyggelig vil Bjørndalen bli et godt sted å bo. Parken syd består av 58 leiligheter, Bjørndalen Allê 31 leiligheter og Bjørndalen Hage med 24 leiligheter.

Les mer om Bjørndalen

Elvesvingen, Trondheim

Elvesvingen hus 1, 2 og 3 består av til sammen 80 moderne 2 til 4-roms leiligheter fra ca 43-124 kvm med spennende planløsninger. Salget er godt i gang hvor de første leilighetene er innflyttingsklar allerede til sommeren 2020. Elvesvingen ligger så nært vannkanten at de tre husene speiler seg i vannet. Mer idylliske omgivelser skal du lete lenge etter.

Les mer om Elvesvingen

Aveny Vest, Lillestrøm

Aveny Vest ligger rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og hagebyen rundt Volla. Prosjektet består av tre trinn, hvor trinn en har 80 leiligheter, trinn to 40 leiligheter og trinn tre med 57 leiligheter. Byggingen av trinn en er i rute og innflytting nærmer seg med stormskritt. Vi har fortsatt mange fine leiligheter igjen på de forskjellige trinnene.

Les mer om Aveny Vest

Ensjø Torg, Oslo

Området Ensjø forvandles nå til et område fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass. Skanska bygger nærmere 600 nye leiligheter på Ensjø Torg. Det nyeste trinnet Tigergården har allerede solgt over 40%, og kan tilby deg flere lukrative kvaliteter, som takhager, felleslokale og et sykkel/ski- verksted.

Les mer om Ensjø Torg

Askerholmen, Asker

Kommer for salg!
I Asker sentrum planlegger vi å utvikle 65 flotte leiligheter.

Les mer om våre planer for Askerholmen

Røa, Oslo

Vi planlegger å bygge leiligheter i sentrum av Røa, like ved T-banestasjonen og med Røas mange tilbud rett utenfor døren.

Jeg vil holdes oppdatert om dette prosjektet

BoKlok for alle

Sammen med IKEA utvikler og bygger BoKlok rimelige boliger for alle.