c

Kjøp ny bolig av BoKlok

BoKlok er et annerledes boligkonsept, utviklet og eid i fellesskap av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige hjem i skandinavisk design for alle.

Løsningene er gjennomtenkte og bygger på mer enn 130 års erfaring, hver kvadratmeter er plassert der den vil gjøre best nytte for seg. Takket være våre kombinerte erfaringer kan vi gjøre det med god design, funksjon og kvalitet.

BoKlok er forpliktet til en bærekraftig utvikling og har som mål at flere skal få realisert drømmen om å eie egen bolig. Ingvar Kamprad’s drivkraft var visjonen for folket og en del av den visjonen, kom til livet med BoKlok. I dag har BoKlok bygget nesten 14. 000 boliger i Sverige, Norge, Finland og Storbritannia. Alt etter visjonen - for folket. 

Les mer på boklok.no, eller se våre boligprosjekter her:

Åsmoen, Jessheim

På Åsmoen bor du idyllisk til, med Jessheim Ridesenter som nærmeste nabo. Samtidig har du Jessheim sentrum rett i nærheten med et stort utvalg av butikker, restauranter og varierte kulturopplevelser. Det er lett å være spontan når du ønsker, med hyppige avganger med tog til Lillestrøm (26 min) eller Oslo (39 min). Gardermoen ligger kun 15 min. unna med bil. På Åsmoen vil du bo godt med likesinnede, her vil det være lett å få nye venner, - for både store og små.

Les mer Åsmoen, Jessheim

Heimdalstunet, Moss/Råde

På et grønt jorde, omtrent midt mellom Moss sentrum og Rygge, kommer Heimdalstunet med 25 helt nye og moderne rekkehus og tomannsboliger. Alle boligene omkranser et grønt felles tun, hvor det etableres et hyggelig fellesområde med lekeplass. Tomtens naturlige beliggenhet har noe kupert terreng og variert vegetasjon, noe som vil skape dynamikk og danne private soner mellom husrekkene. Alle har solrik utsikt mot vest.

Les mer Heimdalstunet, Moss/Råde

Engelsrudhagen, Nannestad

I sjarmerende Engelsrudhagen bor du i rolige og landlige omgivelser. Her finnes et vell av friluftsmuligheter hele året, med blant annet gode turmuligheter i Romeriksåsen i sommerhalvåret og milevis av oppkjørte langrennsløyper om vinteren. Det er kort vei til Nannestad sentrum hvor du kan gjøre unna daglige innkjøp. For et enda større tilbud av handel, spisesteder og kultur kan du kjøre 15 minutter til Jessheim, der alternativene er enda flere.

Les mer Engelsrudhagen, Nannestad