c

Hvordan foregår tilvalgsprosessen?

Å kjøpe en helt ny bolig innebærer mange valg, og et av de viktigste valgene du gjør er å tilpasse ditt nye hjem til din egen smak. I alle våre prosjekter kan du sette ditt eget preg på ditt nye hjem.

For alle våre boligprosjekter som vi står bak, har vi valgt ut en grunninnredning. I tillegg dette finnes det et stort antall tilvalg som du kan velge for å tilpasse boligen til din egen smak. Du kan for eksempel oppgradere innredningen på kjøkkenet, velge andre fliser på badet eller annen parkett på gulvene.

Uansett hvilke valg du tar, er det viktig at du tar deg tid til å tenke gjennom valgene. Bruk gjerne et par dager på beslutningen. Kjennes den fortsatt bra, har du nok funnet det rette for deg.

Våre byggeprosjekter bestiller materiale til ditt hjem utfra en nøye bestemt tidsplan. Etter en bestemt dato kan du ikke endre bestillingen din. Hvilke datoer og frister som gjelder for ditt boligprosjekt, får du av oss.

Steg for steg:

 1. Informasjon
  Under kjøpsprosessen vil du motta interiørkatalog og oversikt over de fristene som gjelder for ditt nye hjem.
 2. Dine valg
  Gå gjennom all informasjon og tenk på hvilke endringer du ønsker å gjøre.
 3. Personlig møte med kunderådgiver
  Vår kunderådgiver kommer til å sette opp et tilvalgsmøte med deg. Her får du også mulighet til å se nærmere på forskjellige materiale, som parkett, fliser, fargevalg og andre detaljer.
 4. Siste frist
  Dette er siste dagen hvor du kan foreta endringer i innredningsvalgene. Deretter sender vi deg en bekreftelse over alle tilvalg.
 5. Tilvalgslisten
  Les nøye gjennom tilvalgslisten, signer og send tilbake til oss.
 6. Betaling
  Om du har foretatt tilvalg som innebærer en ekstra kostnad vil du motta en faktura på dette sammen med sluttoppgjøret. Fakturaen skal være betalt innen overtakelse.
Denne siden ble sist oppdatert: 24.05.2017