SKANSKA-CD-carrier-RGB-3005

Parallell, Løren

LOGO PARALLELL - Deep Cyan RGB

Kontorbygget som gir deg energi

Parallell er et kontorbygg som har medarbeidernes trivsel og velvære i fokus. Kombinert med gjennomtenkte løsninger og gode lysforhold byr Parallell på et bedre og friskere arbeidsmiljø.

Små eller store kontorlokaler?

Med effektive og tilpasningsdyktige planløsninger ligger alt til rette for at bygget enkelt kan tilpasses ulike behov og arbeidsformer – og bedrifter i alle størrelser. Areal fra 400 til 19 500 m².

Fakta

Adresse: Lørenveien 73, Oslo
Innflytting: sommer 2020
Størrelse: 19.500 kvm
Etasjer: 16 inkl. underetasje

Helse og velvære: WELL Core Gold
Miljø: BREEAM-NOR Excellent

parallelloslo.no

Bygget

Bygget er utformet for å gi maksimal utnyttelse av dagslys og tilbyr gode og lyse arbeidsplasser. Kombinert med effektive og fleksible arealplan gir Parallell leietakerne muligheten til å utforme og tilpasse leiearealet selv.

Det planlegges resepsjon- og velkomstområde, bedriftsrestaurant, møteromssenter og coworking, sykkelparkering med mekkestasjon og garderobe- og dusjfasiliteter. Inngangen ligger vendt ut mot et torg til allmenn benyttelse. Her vil det bli gode sitteplasser, grøntarealer, sykkel- og gangstier. Sammen med utadrettet virksomhet i første etasje legger dette opp til et pulserende nærområde hele døgnet.

Nabolaget

Parallell ligger på Løren, få minutters gange fra det kollektive knutepunktet Økern. Områdene en del av den nye og spennende bydelen Hovinbyen der byliv, jobbliv og familieliv kombineres på sømløst vis. Her kan du jobbe, handle, bo, gå på restaurant og på kino.

Lett tilgjengelig kollektivtransport, sykkelstier og gangveier gjør det enkelt å ta seg rundt. Bygget har også enkel adkomst og er meget godt synlig fra Ring3/E6 og Østre Aker vei.

Interessert i å leie eller mer informasjon?

Mer om Parallell

Finn ut mer på parallelloslo.no