c

Workplace Oo, Storo

Vitaminveien 4, Oslo

Illustrasjon av fasade og inngangsparti av et kontorlokale
1 / 3
Illustrasjon av inneområde i et kontorlokale med fasader innendørs
2 / 3
Illustrasjon av takterrassen med utsikt over Oslo mot vannet
3 / 3

Gi kreativiteten en bOost i nytt kontorbygg

Workplace Oo er av solid bygningsmessig kvalitet og er energi- og klimavennlig. Bygget er spesielt utviklet for å sikre godt inneklima. Bygget prosjekteres til å sertifiseres som et BREEAM-NOR Excellent bygg, energiklasse A, der lavt energibruk sikres gjennom gode løsninger for energiforsyning, detaljer og materialvalg. Bygget er delt opp i to bygningskropper som henger sammen i et overbygget atrium i glass, som gir naturlig dagslys i alle etasjer. Bygget er på hele 24 000 m² fordelt på åtte etasjer (inkl. underetasje), og er det første som møter blikket ditt når du kommer opp fra Storo T-banestasjon. Få kontorbygg kan tilby bedre synlighet enn Workplace Oo.

Workplace Oo har fleksibel planløsning, god takhøyde og store vindusflater, miljøvennlige løsninger og gir leietakerne friheten til å kunne tilpasse leiearealet selv.

Første etasje er selve hjertet i bygget, der både gjester og ansatte blir tatt imot på en åpen og inviterende måte i hyggelige og moderne omgivelser. Her kan man blant annet innta morgenkaffen sammen med en kollega på den kOoselige kafeen, eller holde et uformelt møte i loungeområdet. Og skulle man ha behov for å gi kreativeten et bOost i løpet av arbeidsdagen, kan man ta seg en gåtur og nyte den friske luften i parken og grøntarealene utenfor, som har direkte tilgang til bygget.

I Workplace Oo går du en effektiv og inkluderende arbeidshverdag i møte i det som må anses som et av Oslos mest spennende utviklingsområder.

Med helse, sunnhet og miljø på agendaen

Med verdier som miljøbevisst, sunnhet og helse legger Workplace Oo grunnlaget for en sunn livstil. Syklende og gående er spesielt prioritert hvor det planlegges egen sykkelparkering, sykkelvask, sykkelreparasjon samt gode garderobe- og dusjfasiliteter.

I det tilhørende parkanlegget bak bygget kan du benytte treningsfasiliteter eller lade batteriene i nærliggende grønne oaser. Med sunnhet på agendaen går du en frisk og stabil arbeidshverdag i møte med motiverte og engasjerte ansatte.

En by i byen

Workplace Oo ligger sentralt plassert i Vitaminveien 4 i det raskt voksende området Storo / Nydalen og oppleves som en egen «by i byen». Kun et steinkast unna ligger populære Storo Storsenter og alt man trenger av handels- og helsetilbud. I tillegg ligger det kollektive knutepunktet på Storo i umiddelbar nærhet, med både buss-, trikk- og T-baneforbindelser.

Storo, Grefsen og Nydalen er inne i en sterk vekstfase med nye boliger, næringsbygg, skoler, barnehager, hotell samt at Norges største kino er under oppføring på Storo.

Storo / Nydalen er hjem til en rekke små og store bedrifter, og områdene oppleves som svært attraktivt med sin nærhet til både bykjernen, gode handleopplevelser og marka samt god tilgang til knutepunkter som binder det hele sammen.

Denne siden ble sist oppdatert: 31.05.2017

Treff på søk (6)