c

Inspirasjon og kunnskap

Les om nye måter å jobbe på, fremtidens arbeidsplass og livet på kontoret.

Skap mening på arbeidsplassen

Hvordan skape endringsvillige arbeidskulturer? Kommunikasjonsdirektør Louise Fuchs i Kolonial.no hevder at evnen til å lære blir en viktig valuta når kunnskap er ferskvare.

Les artikkel

Digital omstilling: "Ikke glem menneskene!"

Skap en organisasjon som gjennomsyres av kjærlighet, omtanke og trygghet, svarer Johan Book på spørsmål om hvordan man kan lykkes med digitale omstillinger.

Les artikkel

Hvor mange digitale verktøy trenger du egentlig?

Skal arbeidsgivere forlange av medarbeiderne sine at de skal øke sin digitale kompetanse selv om de ikke vil? Martin Bloma i Tellmann Executive Advisors innbyr til kritisk tenkning rundt digitale endringsprosesser i arbeidslivet.

Les artikkel

Aktivisering og coworking på Workplace Oo

Workplace Oo på Storo er et stort og spennende kontorprosjekt som nå nærmer seg ferdigstillelse. Bygget er utviklet med fokus på fleksible og flerfunksjonelle arealer.

Les artikkel

Arkitekturpsykologen om den gode arbeidsplassen

Arkitekturpsykolog Oddvar Skjæveland i Mellomrom Arkitekturpsykologi deler sine kriterier for en god arbeidsplass. ”Alle må ha en egen base på gruppenivå, man må høre hjemme et sted.”

Les artikkel

Interiørarkitekten om den gode arbeidsplassen

Heidi Krohn Olsen er daglig leder hos Krohnark og brenner for arbeidsplasser som skaper engasjement og resultater. "Folk elsker å ha det bra på kontoret - helst bedre enn hjemme!"

Les artikkel

Utvikleren om den gode arbeidsplassen

Sofia Ekerlund er markedsansvarlig for helse/WELL i Skanska Commercial Development Öresund. Hun stiller seg spørsmålet ”Hvordan kan man få folk til å føle seg bedre når de kommer hjem fra jobben, enn da de dro?”

Les artikkel
Denne siden ble sist oppdatert: 18.10.2019