c

Er du nyutdannet eller fortsatt student?

I Skanska ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Det er mange muligheter både for studenter og de som akkurat er ferdig utdannet.

Sommerjobb

Hos oss kan du som student også få muligheten til å bryne deg på spennende prosjekter. Vi har blant annet flere sommerjobbmuligheter, som kan gi deg verdifull erfaring innen ditt fagfelt.

Stillingsutlysninger for sommerjobber er tilgjengelige i perioden september – mars.

Se stillingene her:

  • Driftsleder

    Bygg og anlegg
    Søknadsfrist: 01.07.2023
  • Planlegger

    Projektutvikling
    Søknadsfrist: 02.07.2023
Se flere ledige stillinger

Young Professionals Program

Starter du som nyutdannet hos oss blir du bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonsprogrammet Young Professionals Program (YPP).

Her blir du kjent med Skanska-kulturen, og du får faglig påfyll. I tillegg vil du knytte nettverk på tvers av organisasjonen.

Programmet består av samlinger gjennom 12 måneder og starter i september hvert år. Stillingsutlysninger for YPP er tilgjengelige i perioden september – mars.

Skriv oppgave med Skanska

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg!

Send din forespørsel

Lena gikk fra å skrive masteroppgave om Skanskas "Tønsbergprosjekt", til å jobbe der. Les mer om hvordan oppgaven ble til og jobbhverdagen hennes i prosjekt her.