c

Er du nyutdannet eller fortsatt student?

I Skanska ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Det er mange muligheter både for studenter og de som akkurat er ferdig utdannet.

Sommerjobb

Hos oss kan du som student også få muligheten til å bryne deg på spennende prosjekter. Vi har blant annet flere sommerjobbmuligheter, som kan gi deg verdifull erfaring innen ditt fagfelt.

Stillingsutlysninger for sommerjobber er tilgjengelige i perioden september – mars.

Se stillingene her:

Se flere ledige stillinger

Young Professionals Program

Starter du som nyutdannet hos oss blir du bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonsprogrammet Young Professionals Program (YPP).

Her blir du kjent med Skanska-kulturen, og du får faglig påfyll. I tillegg vil du knytte nettverk på tvers av organisasjonen.

Programmet består av samlinger gjennom 12 måneder og starter i september hvert år. Stillingsutlysninger for YPP er tilgjengelige i perioden september – mars.

Skriv oppgave med Skanska

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg!

Send din forespørsel

Lena gikk fra å skrive masteroppgave om Skanskas "Tønsbergprosjekt", til å jobbe der. Les mer om hvordan oppgaven ble til og jobbhverdagen hennes i prosjekt her.