c

Er du nyutdannet eller fortsatt student?

I Skanska ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Det er mange muligheter både for studenter og de som akkurat er ferdig utdannet.

Sommerjobb

Hos oss kan du som student også få muligheten til å bryne deg på spennende prosjekter. Vi har blant annet flere sommerjobbmuligheter, som kan gi deg verdifull erfaring innen ditt fagfelt. I perioden 1. september til 1. mars lyser vi ut sommerjobber som du kan søke på.

Vil du jobbe hos oss sommeren 2020? Da vil vi høre fra deg - søk i dag!

Young Professionals Program

Starter du som nyutdannet hos oss blir du bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonsprogrammet Young Professionals Program (YPP).

Vil du bli en del av vårt Young Professionals Program? Her kan du søke!

Her blir du kjent med Skanska-kulturen, og du får faglig påfyll. I tillegg vil du knytte nettverk på tvers av organisasjonen.

Programmet består av samlinger gjennom 12 måneder og starter i september hvert år.

Skriv oppgave med Skanska

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg!

Send din forespørsel

Trainee

For deg som er nyutdannet tilbyr vi også traineestillinger. Som trainee i Skanska Norge vil du få du muligheten til å bli kjent med selskapet og kulturen, samt få en helhetlig forståelse av ditt fag-/forretningsområde.
Les mer om trainee-programmet her.

Denne siden ble sist oppdatert: 11.05.2017