c

Trainee i Skanska

Skanskas toårige trainee-program for deg med masterutdannelse og 1-2 års arbeidserfaring vil gi deg bredt nettverk og en bratt utviklingskurve. Her er du garantert spennende utfordringer.

Vi er store både i verden og i Norge. Hos oss blir du en del av et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern, og vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Til sammen har vi i dag ca 41 000 ansatte. I Norge er vi 3800 som jobber i Skanska Norge, og vi har ca 200 pågående prosjekter til enhver tid fra nord til sør i Norge.

Vi tar deg og ditt potensial på alvor

Programmet går over 24 måneder, fordelt på 4 rotasjoner. Du vil tilhøre et forretningsområde eller en støttefunksjon i hele perioden og rotasjonen vil sikre at du får best mulig innsikt i fagområdet. Som trainee har du mye ansvar for egen utvikling så det er viktig at du trives med å utfordre deg selv og andre, samt er selvstendig og initiativrik.
Og du – vi skal sørge for at du er i trygge hender. I hele traineeperioden din vil du ha en mentor som du kan støtte deg til.

Hvorfor akkurat Skanska Norge?

  • Mentor – du er i trygge hender hos oss
  • En bratt utviklingskurve – du skal få mye å bryne deg på, og du vil vokse masse
  • Et eget nettverk – du vil være en del av et trainee-nettverk hos oss, og vi legger opp til samlinger der dere kan møtes, bli kjent og utvikle erfaringer
  • Du får lære av de beste – vi har et av landets beste fagmiljøer på flere områder
Denne siden ble sist oppdatert: 15.12.2017