c

Skanska skal utvikle Skogmo videregående skole i Skien

Pressemelding 10.07.2015 08.00 CET

Skanska Norge signerte denne uken en kontrakt med Telemark fylkeskommune om utviklingen av Skogmo videregående skole i Skien. Dette er Skanskas andre skoleutviklingskontrakt i Skien på få uker.

DK-sjef Even Larsen og konstituert leder i Telemark fylkeskommune - Team Eiendom Knut Buer signerte avtale om å utvikle Skogmo vgs

Etter en pris- og designkonkurranse, der flere leverandører konkurrerte om å levere et forslag som totalt var best på løsning, pris og kompetanse, valgte Telemark fylkeskommune å tildele Skanska jobben med å utvikle Skogmo videregående skole. Skolen skal gjennomgå betydelige oppgraderinger og utvidelser.

 - Utviklingen av Skogmo videregående er et spennende prosjekt for Skanska. Dette er den andre kontrakten på skoleutvikling vi har inngått med Telemark fylkeskommune på kort tid, og vi er utrolig stolte over å nok en gang bli valgt til å tilrettelegge for gode undervisningsfasiliteter for elever i Skiensområdet, sier Even Larsen, distriktssjef i Porsgrunn fra Skanska.

Skanska inngikk tidligere i sommer en avtale med Telemark fylkeskommune om utvikling av nye Skien videregående skole. Med disse to kontraktene er Skanska nå blitt en sentral skoleutvikler i Skiensområdet. 

Ferdig sommeren 2017
Byggingen av Skogmo videregående skole starter etter planen våren 2016.  

Det neste halve året skal Skanska bruke til planlegging og prosjektering, i nært samarbeid med sentrale interessenter. Skolen skal etter planen stå ferdig sommeren 2017.

For mer informasjon fra Skanska, kontakt:
Even Larsen, distriktssjef Porsgrunn, Bygg Distrikt,  mob: 46620542

 

Om Skanska
Skanska Norge er en del av det internasjonale Skanskakonsernet og er ett av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, utvikling av boliger og utvikling av prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Sammen med våre kunder og partnere utvikler og bygger vi for en bærekraftig fremtid og vårt hovedmål er å forbedre menneskers liv. Vårt engasjement har ført til at vi er involvert i noen av de mest interessante prosjekter i vår tid. Med tusenvis av pågående prosjekter, har vi ofte nytt å melde. Les mer om våre prosjekter på www.skanska.no/prosjekter og www.skanska.com/projects.

Konsernet har i dag 58 000 medarbeidere i 11 utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Skanskas totale resultat i 2014 var SEK 147,4 milliarder, og er notert på NASDAQ Stockholm børs.