c

Thorbjørn Brevik blir konserndirektør for Skanska Eiendomsutvikling

Pressemelding 25.11.2016 10.00 CET

Fra 1.januar 2017 overtar Thorbjørn Brevik (47) stillingen som konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling og inngår samtidig i konsernledelsen i Skanska Norge.

Thorbjørn Brevik blir konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling og inngår samtidig i konsernledelsen i Skanska Norge.

Thorbjørn kommer fra stillingen Leder av forretningsutvikling og transaksjoner i Skanska Eiendomsutvikling, og var sentral i arbeidet med å utarbeide Skanskas nye eiendomsstrategi. Han kjenner eiendomsmarkedet svært godt både gjennom sin posisjon i Skanska Eiendomsutvikling de siste fire årene, og fra tidligere år i Aberdeen Asset Management.

Thorbjørn er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i 1996. Han overtar stillingen etter Arne Brovold som sluttet i selskapet i oktober.

- Jeg er veldig glad for at vi funnet lederen internt til denne viktige stillingen i selskapet. Skanska har gjort betydelige investeringer i utviklingseiendommer det siste året og det er viktig for oss at vi har en konserndirektør for dette forretningsområdet som kjenner markedet og vår egen portefølje svært godt. Jeg ser frem til å få Thorbjørn som en del av, og bidragsyter i, selskapets toppledelse, sier administrerende direktør i Skanska, Ståle Rød.

 

Kontaktpersoner i Skanska: 
Pål P. Syse, kommunikasjonsdirektør: 98 21 00 01
Thorbjørn Brevik, Leder av forretningsutvikling og transaksjoner Skanska Eiendomsutvikling: 93 44 44 89

 

Om Skanska: Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 43.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.