c

Skanska har kjøpt attraktiv tomt midt i Røa sentrum

Pressemelding 15.03.2017 11.00 CET

Skanska har kjøpt 4900 m2 tomt med stort potensiale ved Røakrysset, tett plassert ved T-banen, og planlegger å utvikle bolig på eiendommene.

Foto: Google Maps

Et område i utvikling
- Vi er veldig fornøyde med dette tomtekjøpet. De har en svært god plassering, midt i knutepunktet på Røa, rett ved T-banen. Røa er et område der vi ser at det skjer mye positivt i områdeutviklingen, og vi ønsker å ta del i en videre utvikling av dette området ved å skape et attraktivt byrom og bo-område for menneskene som bor der, sier Konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik.

Tomtene ligger alle midt i knutepunktet ved Røakrysset, mellom Griniveien og Røa T-banestasjon, og har et samlet areal på 4900 m2. I nærheten finner du gode turområder i Mærradalen, du har Røa sentrum med butikker i umiddelbar nærhet, og kun 15 minutter med T-banen til Oslo sentrum i tillegg til gode bussforbindelser.

Stort potensiale for bolig
- Det er stort potensiale i disse tomtene, og vår plan er å utvikle boliger her. Boligene vil få gode solforhold og en flott beliggenhet. Tomtene ligger rett ved T-banen, og mye av vår kompetanse ligger i å utvikle eiendom langs slike knutepunkter. Dette kjøpet er derfor helt i henhold til vår strategi om å øke vår portefølje av utviklingseiendommer for bolig og næringsformål i blant annet Oslo, og vi er på utkikk etter flere tomter i samme område på Røa sier Brevik.


For mer informasjon, kontakt:
Thorbjørn Brevik, Konserndirektør Skanska Eiendomsutvikling: 93 44 44 89

 

Om Skanska:
Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 43.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.