c

Skanska CDN inngår 10 års leiekontrakt med Helsedirektoratet i nytt kontorbygg

Pressemelding 27.03.2017 08.00 CET

Skanska Commercial Development Norway AS har inngått en 10 års leiekontrakt med Helsedirektoratet for leie av kontorlokaler i Workplace Oo i Vitaminveien 4 i Oslo. Innflytting er planlagt høsten 2018.

Illustrasjon: RIFT

- Jeg kan bekrefte at vi har signert leiekontrakt med Helsedirektoratet på 11.165 kvm i vårt prosjekt Workplace Oo, sier Sabine Bartler, Utleiesjef i Skanska Commercial Development Norway.

Nybygget er prosjektert til å bli et effektivt, fleksibelt og miljøsmart kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger. Nybygget vil bli miljøsertifisert etter Breeam Excellent, og er på til sammen 24.117 m². Eiendommen har en utleiegrad på 46%.

Byggingen av kontorprosjektet Workplace Oo startet opp i januar i år. Prosjektet ligger i umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt, og er det første som møter blikket ditt når du kommer opp fra Storo T-banestasjon.

- Da vi gikk ut med nyheten om dette prosjektet i november i fjor, var vi sikre på at timingen var riktig i forhold til markedet, og at prosjektet vil bidra til en positiv utvikling av Storo, forteller Bartler.

Senior megler Ketil Ervik i DnB Næringsmegling, som bistår Skanska CDN i utleiearbeidet, kan bekrefte at prosjektet har blitt godt mottatt av markedet, og at de arbeider med flere potensielle leietakere. Det er spennende å få lov til å arbeide tett i samarbeid med Skanska, som både er utvikler, byggherre / utleier og entreprenør på prosjektet, avslutter Ervik.

- Vi er meget fornøyd med at Helsedirektoratet valgte Workplace Oo, og vi ønsker dem varmt velkomne til Storo. Vi ser at Storo er i spennende utvikling, og er i ferd med å naturlig smelte sammen med Nydalen. Vi har stor tro på at Storo / Nydalen vil utvikle seg videre som et attraktivt område for kontorarbeidsplasser, boliger, handel, service og kultur. God byutvikling handler om å utvikle tett rundt kollektivknutepunktene og sørge for at området har en god kombinasjon av «alt» slik at området får en puls gjennom hele døgnet. Vi ser frem til å fortsette utleiearbeidet med å fylle opp resten av kontorbygget, avslutter Bartler.

For mer informasjon, kontakt:
Sabine Bartler, Utleiesjef Skanska Commercial Development Norway: 93 21 00 62

Om Skanska:
Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder bærekraftige prosjekter. Konsernet har i dag ca. 43 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.
Skanska Commercial Development Norway er en del av Skanska Commercial Development Nordic, som initierer, utvikler og selger næringseiendom på det nordiske markedet. Våre 110 medarbeidere er fordelt på seks regioner; Stockholm, Gøteborg, Malmø, København, Helsingfors og Oslo.
Skanska Commercial Development Norway har hovedvekt på å skape bærekraftige og moderne kontorbygg med attraktiv beliggenhet for leietakere i storbyer.