c

Skanska utvider på Ensjø Torg

Pressemelding 21.11.2017 07.30 CET

Skanska har kjøpt nok en tomt på Ensjø, og utvikler Ensjø Torg til et enda bedre boområde for boligkjøperne.

Den nye tomten (markert i rødt) ligger plassert mellom andre Skanska-prosjekt på Ensjø Torg

Den nye tomten på 3035 kvm ligger plassert mellom allerede planlagte boligprosjekter på Ensjø Torg, og vil være et svært godt supplement til området.

– Vi er veldig fornøyde med dette kjøpet. Nå starter vi umiddelbart med omreguleringen av tomten til boligformål, og vi ser for oss i underkant av 100 leiligheter her. Dette kjøpet gjør det lettere for oss å utvikle hele Ensjø Torg til et helhetlig boligområde, som igjen vil sikre boligkjøperne et enda bedre bosted. Med dette tomtekjøpet kan vi også sikre fremdrift for Oslo Kommune for bygging av en ny bro over T-banen og etablering av Ensjø Torg sier Regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik.

Ensjø Torg er en del av forvandlingen av Ensjø fra bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud. Beliggenheten på og ved T-banestasjonen bidrar til miljømessige gevinster med mindre bilbruk og nærhet til det meste.

– Dette tomtekjøpet sørger for at vi kan videreutvikle Ensjø Torg til et enda bedre område. Dette er noe av vår spisskompetanse, å utvikle tomter langs knutepunkter som Ensjø Torg til et godt sted å bo. Vi har fremdeles stor tro på markedet, og er absolutt ute etter nye investeringsobjekter som kan utvikles – både for bolig og næring, sier Konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik.

Et godt sted for barnefamilien
– I et ellers utfordrende boligmarked, har vi en god salgstakt på Ensjø, sier Gåsvik og fortsetter: Vi selger boliger med god plass, både 5-roms og townhouse, og ser at kundene våre kjøper for å bo der lenge. Ensjø er i god utvikling til å bli et svært godt sted for barnefamilien å etablere seg, og vi har planlagt flere spennende salgstrinn for Ensjø Torg den kommende tiden.

For mer informasjon, kontakt:
Helen Gåsvik, Regiondirektør Skanska Eiendomsutvikling: 98 21 04 70
Thorbjørn Brevik, Konserndirektør Skanska Eiendomsutvikling: 93 44 44 89

 

Om Skanska:
Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 41.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.