c

Skanska fikk Civil 3 kontrakten på Ormen Lange

Pressemelding 21.12.2006 00.00 CET

Skanska blir Hydros kontraktspartner på den siste anleggskontrakten i forbindelse med utyggingsprosjektet Ormen Lange.

Skanska fikk Civil 3 kontrakten på Ormen Lange

Skanska blir Hydros kontraktspartner på den siste anleggskontrakten i forbindelse med utyggingsprosjektet Ormen Lange.

Kontrakten innbefatter at Skanska skal være med å ferdigstille de delene av Ormen Lange utbyggingen som står utenfor allerede tildelte kontrakter. Skanska blir en slags servicepartner for Hydro i avslutningen av det gigantiske utbyggingsprosjektet på Aukra. Skanska skal blant annet planere og sette i stand terrenget som er brukt til riggområde og depot. Dette inkluderer også en god del beplantning. Kontrakten innbefatter også ferdigstilling av produktkaia, samt diverse betongarbeid.

Kontrakten mellom Hydro og Skanska ble signert 20. desember, og arbeidet startet opp umiddelbart. Kontraktstiden er ut 2007, med opsjon på videre arbeid ut 2008. Kontrakten har en verdi på 92 MNOK.

- Vi er svært glade for at Hydro, som en av våre viktigste kunder, velger Skanska som entreprenør til også dette oppdraget. Hydro er en krevende kunde og samarbeidet vi har hatt med dem har vært med å utvikle vår organisasjon videre. Skanska var med Hydro og tok det første spadetaket på Nyhamna under oppstarten av Ormen Lange utbyggingen. Det er derfor meget hyggelig at vi med Civil 3 kontrakten blir med Hydro når de overleverer Ormen Lange prosjektet til Shell i løpet av 2007, uttaler adm. direktør i Skanska Norge AS, Geir M. Aarstad.

Skanska Norge AS har 4400 engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi driver entreprenørvirksomhet innen bygg og anlegg, og har vært til stede i det norske markedet siden 1906. Omsetningen i 2005 var i overkant av 9 mrd. kroner. Selskapet har en sterk markedsposisjon over hele Norge, både i bygg- og anleggsmarkedet.

For ytterligere informasjon, kontakt: Geir M. Aarstad, adm. direktør Skanska Norge AS, 93 43 88 03 Hanne Rønneberg, konserndirektør Skanska Norge AS, 92 85 15 85 Geir Linge, Kommunikasjonssjef Skanska Norge AS, 92 25 11 25