c

Skanska inkludert i indeks for samfunnsansvar

Pressemelding 04.06.2007 00.00 CET

Skanska er nok en gang inkludert i FTSE4Good indeksen, en liste over globale børsnoterte selskap som tar samfunnsansvar på alvor. Indeksen består av selskap som kan vise til høy etisk standard, miljøvennlig arbeid og sosialt ansvar.

Skanska inkludert i indeks for samfunnsansvar Skanska er nok en gang inkludert i FTSE4Good indeksen, en liste over globale børsnoterte selskap som tar samfunnsansvar på alvor. Indeksen består av selskap som kan vise til høy etisk standard, miljøvennlig arbeid og sosialt ansvar.

- Vi er glade for at samfunnsengasjementet til Skanska ikke går upåaktet hen. Å bli tatt med i FTSE4Good indeksen kan bare gi oss enda mer inspirasjon til å jobbe videre med bærekraftig utvikling, miljøhensyn samt å føre en høy etisk standard på alle våre prosjekter, sier administrerende direktør Geir Magne Aarstad i Skanska Norge AS.

FTSE4Good indeksen eies av Financial Times og London Stock Exchange. Indeksen måler prestasjonen til selskap som oppfyller internasjonale krav til samfunnsansvar og bærekraftig utvikling. Typisk for selskapene som omfattes av indeksen er en velutviklet miljøpolicy, et godt forhold til aksjeeiere, stor grad av åpenhet og høy etisk standard.

Kontaktinformasjon: Geir M. Aarstad, adm. direktør, Skanska Norge AS, tlf: 93438803 Geir Linge, kommunikasjonssjef Skanska Norge AS, tlf. 92251125