c

Johan Arnt Vatnan ny konserndirektør i Skanska Norge AS

Pressemelding 21.05.2010 12.00 CET

Johan Arnt Vatnan går fra stillingen som Adm.Dir. i Helsebygg Midt-Norge til å bli en del av konsernledelsen i Skanska Norge AS. I sin stilling som konserndirektør i Skanska vil Vatnan blant annet få ansvaret eiendomsutvikling og utvikling av nye kontraktsmodeller.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende arbeidsoppgaver i Skanska, og bidra til å videreutvikle Skanska som den ledende entreprenøren i Norden, uttaler Johan Arnt Vatnan.

Vatnan har vært Adm.Dir. i Helsebygg Midt-Norge siden 2002 og har blant annet ledet byggingen av St. Olavs Hospital, Norges største landbaserte utbyggingsprosjekt de siste årene. Det siste året har han delt sin arbeidstid mellom sykehusprosjektet og en delstilling i Prosjekt- og teknologiledelse AS, der han som prosjektdirektør ledet byggekomiteen for Holmenkollen nasjonalanlegg. Han er utdannet sivilingeniør bygg, fra NTNU og bedriftsøkonom fra BI.

Administrerende direktør i Skanska Norge, Petter Eiken, er strålende fornøyd med ansettelsen. – Jeg er svært glad for at Johan Arnt Vatnan, med sin unike kompetanse, har valgt Skanska.

Vatnan tilter som konserndirektør innen 1. oktober.