c

Sundtkvartalet

  • Sundtkvartalet
  • Sundtkvartalet

Et levende bygg sentralt i Oslos kjerne

I Sundtkvartalet vil du jobbe i en lun og trivelig atmosfære. Lokalene har en av kombinasjon av både rustikt og moderne. Bygget og området rundt vil myldre av liv og mennesker. I tillegg vil byggets kaféer by på en rekke spennende matopplevelser.

Kontoretasjene består av store, fleksible plan med god takhøyde og store vindusflater. De kan leies ut som hele plan eller deles opp i mindre enheter. Man kan også koble sammen plan vertikalt. Sykkelparkering for kontorbygget ligger i underetasjen med adkomst via eget sykkelfelt. Her finner du også sykkelvask, garderober og dusjfasiliteter.

Skanska har selv kontorer i Sundtkvartalet der vi tar ca 25% av arealet.

Klima for samhandling og gode impulser

Første etasje i Sundtkvartalet er husets hjerte. Her vil det syde av mennesker, liv og en hyggelig atmosfære. Her finner man resepsjon og servicesenter, kafé, kantine, lounge med gasspeis samt komfortable sitteplasser både inne og utendørs.

Førsteetasjen fungerer som et attraktivt sted å oppholde seg gjennom hele arbeidsdagen, både for pauser, uformelle møter og arbeidsøkter. Fra lobbyen har man også adkomst til et auditorium bygget opp med amfi med plass til 130 personer. Med stimulerte og tilfredse ansatte i ryggen øker du dine vekstvilkår for fremtiden.

Med tilgang på alt storbyen kan tilby

Sundtkvartalet ligger sentralt plassert i Oslo ved Akerselva med byens mest urbane kvaliteter like i nærheten. Spaser noen få minutter og du kan være på vidt forskjellige steder som Oslo S, Mathallen, Torggata, Schous plass og resten av nedre Grünerløkka – eller Bjørvika med den kommende bystranden rett på utsiden av Operaen.

Området i og rundt Schous kulturbryggeri har mye å by på. Her finner du kulturtilbud som Popsenteret, Riksscenen for folkemusikk, joik og folkedans, Øvingshotellet, Galleri 69 og Oslo musikk- og kulturskole. Treningssenteret SATS ligger her, samt en rekke spisesteder, blant annet Trattoria Popolare og SudØst som begge har stor uteservering i solen.

Sundtkvartalet avgrenses av gatene Lakkegata, Vahlsgate og Heimdalsgata.

Søk etter et prosjekt

Antall prosjekter

loading