c

Utvikling næringseiendom

Skanska Næringseiendom er kontorutvikleren i Skanska. Vi utvikler inspirerende og fremtidsrettede kontorprosjekter hvor bedrifter og medarbeidere kan trives og utvikle seg.

Morgendagens attraktive arbeidsplasser

I Skanska Næringseiendom utvikler, bygger og skaper vi attraktive, bærekraftige og fleksible arbeidsplasser i Oslo-området. Vi er tilstede i hele Norden, og har samtidig sterk lokal forankring, med særlig fokus på Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö, København og Helsingfors.

Vi skaper fremtidsrettede, klimasmarte løsninger som hjelper våre kunder fram til kreativitet, arbeidsglede og vekst.

Les mer om oss, se våre ledige lokaler og la deg inspirere på våre hjemmesider

Det er viktig for oss at prosjektene våre bidrar til en positiv utvikling for både bedrifter, medarbeidere og nabolagene vi befinner oss i. I Skanska Næringseiendom jobber vi derfor bevisst med både arkitektur, teknologi, arbeidsformer og fleksibilitet i alle våre prosjekter. Vårt samfunnsansvar gjenspeiles i hvert eneste prosjekt, og vi anstrenger oss for å utvikle gode kontorbygg som gir merverdi for leietakere og investorer. Gjennom vårt systematiske arbeid med bærekraftig eiendomsutvikling bidrar vi til et bedre samfunn.

Bærekraftige bygg

For oss går innovasjon og bærekraft hånd i hånd. Vi vet at kontinuerlig læring, nytenkning og videreutvikling må til for å kunne utvikle fremtidens næringseiendommer i tråd med våre høye klimaambisjoner.

I Skanska har vi mål om å være klimanøytrale innen 2045. Et avgjørende steg på veien dit er at alle våre kontoreiendommer i Norden skal være klimanøytrale i 2037. I vår jakt på bedre løsninger finner vi stadig nye grep som sikrer at våre eiendommer blir fremtidssikre arbeidsplasser, skreddersydd til både kundenes og samfunnets behov. I vår rolle som innovativ pådriver samarbeider vi med ledende partnere i bransjen, og søker stadig etter grensesprengere som kan teste og utforske de nye idéene vi trenger for å bygge et sterkere selskap og et bedre samfunn.

Les om vår Redegjørelse for arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i Skanska Næringseiendom AS

La deg inspirere

Hvordan skaper man den beste arbeidsplassen? Hvordan bidrar den til kreativitet, produktivitet, fellesskap og til å ta frem det beste i ledere og medarbeidere?

Les inspirerende saker om livet på jobb, gode arbeidsplasser og bærekraftige løsninger på Skanska Næringseiendoms egne hjemmesider.

Velkommen til naeringseiendom.skanska.no

Våre pågående kontorprosjekter

Våre gjennomførte kontorprosjekter

Kontakt oss

Administrerende direktør

Synnøve Lyssand Sandberg

Investeringssjef

Audun Lyngstad

Utleiesjef

Kathrine Vanem

Prosjektsjef

Kristian Balke

Prosjektsjef

Karin Synnøve Lund

Prosjektleder

Ammar Abbas

Markedsføringsansvarlig

Stine Olaussen

Økonomisjef

Sebastian Marker