Studenter og nyutdannede

Studenter og nyutdannede

Vi trenger flere motiverte og kloke hoder! I Skanska får du jobbe i et dynamisk miljø bestående av et svært bredt fagfelt. Dette betyr at mulighetene er mange, og du vil kunne vokse og lære i et inkluderende arbeidsmiljø. 

På denne siden kan du bli bedre kjent med Skanska - hva vi jobber med, hva vi tilbyr studenter og nytudannede og hvordan det er å være ung i selskapet.

Vil du bli en av oss?

Sommerjobber og nytutdannetstillinger

I Skanska ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden, og vi tilbyr derfor mange spennende muligheter både for studenter og de som akkurat er ferdig utdannet.

Hos oss kan du få muligheten til å bryne deg på spennende prosjekter og samtidig få en trygg vei inn i arbeidslivet. Vi har blant annet flere sommerjobb- og nyutdannetmuligheter, som vil gi deg verdifull erfaring innen ditt fagfelt.

Vi vil mer - vil du?

Hvorfor søke sommerjobb hos oss?

Lurer du på hvorfor du skal søke sommerjobb hos akkurat oss i  Skanska? Her kan du høre fra noen av de som har hatt sommerjobb hos oss tidligere, og lese mer deres opplevelser.

Klikk her for å lese mer.

Se flere ledige stillinger

Grensespregner_finale-Skanska_GA (55).jpg

Har du fått med deg tidenes studentkonkurranse?

 

Vi kutter studielånet ditt - om du kutter klimagassutslippet vårt! 

Vi skal være klimanøytrale innen 2045. Vi er godt i gang, men vi trenger flere som deg - grensesprengere, som vil mer! Årets Grensesprenger-konkurranse er i gang, og finalelagene presenteres 1. desember. Og gjett hva? Vinnerlaget får kuttet studielånet sitt med opptil hele 155 000 kroner per person! 

Klikk her for å lese mer om konkurransen.

 

Få et innblikk i hvordan det er å være ny i Skanska:

Vi tilbyr en rekke muligheter og goder:

YPP - Young Professional Program

Starter du som nyutdannet hos oss blir du bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonsprogrammet Young Professionals Program (YPP). Her blir du kjent med Skanska-kulturen, og du får faglig påfyll. I tillegg vil du knytte nettverk på tvers av organisasjonen.

Internasjonale muligheter

Ønsker du muligheten til å jobbe i et annet land? Skanska er et internasjonalt konsern. Hos oss kan du få internasjonal erfaring og nettverk på tvers av landegrensene. Vi har virksomhet i både Europa og USA, og ansatte i Skanska har muligheten til å jobbe i utlandet i en ønsket periode.

Les mer her

Ansattgoder

I Skanska får du en rekke fordeler; blanet annet medeierskap i selskapet, bedriftshelsetjenester, sosialt miljø, idrettsprogram, gode rabattordninger, hytteutleie og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Det er mange gode grunner til å jobbe i Skanska.

Les mer her

Ofte stilte spørsmål

Når kan jeg søke sommerjobb hos dere?
Når kan jeg søke sommerjobb hos dere?

Stillingsutlysninger for sommerjobber er tilgjengelige i perioden september – mars. Klikk her for å se alle våre ledige stillinger.

Kan jeg skrive bachelor- eller masteroppgave med Skanska?
Kan jeg skrive bachelor- eller masteroppgave med Skanska?

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg! Send din forespørsel

Har dere en mentorordning, eller en annen type oppfølging i starten av ansettelsen?
Har dere en mentorordning, eller en annen type oppfølging i starten av ansettelsen?

Ja! For våre nyutdannede har vi et løp som kalles YPP - Young Professionals Program. Her du du møte andre i samme situasjon gjennom en rekke samlinger det første året, og dere vil få en lærerik inngang til Skanska som selskap. I tillegg til dette vil du bli tildelt en mentor som vil hjelpe deg i gang i din nye rolle.

Hva kan du jobbe med hos oss?

Vår drift er primært innenfor fem områder. Les mer ved å klikke deg inn på undersidene for hvert forretningsområde:

Anlegg

Les mer her

Eiendom

Les mer her

Spesialister

Les mer her

Teknologi, Innovasjon og Grønn forretningsutvikling

Les mer her

Våre viktigste fokusområder:

Bærekraft og miljø

Gjennom våre innovative og bærekraftige løsninger, bygger vi for et bedre samfunn. Skanska skal være den ledende grønne prosjektutvikleren og entreprenøren i Norge, og skal vi klare å nå målet vårt om 70% klimagassreduksjon innen 2030, og å være klimanøytrale innen 2045 trenger vi flere kloke hoder.

Les om bærekraftsarbeidet vårt her!

Inkludering og mangfold

For at vi i Skanska skal kunne være best på det vi gjør, må vi speile mangfoldet i samfunnet. Vi skal skape en mer inkluderende kultur med et større rom for mangfold, og for å klare å få til dette har vi ansatt bransjens første inkludering- og mangfoldsleder.

Les om arbeidet vårt her!

Skriv oppgave med Skanska

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lena gikk fra å skrive masteroppgave om Skanskas "Tønsbergprosjekt", til å jobbe der. Les mer om hvordan oppgaven ble til og jobbhverdagen hennes i prosjekt her.