Studenter og nyutdannede

Studenter og nyutdannede

Vi trenger flere motiverte og kloke hoder! I Skanska får du jobbe i et dynamisk miljø bestående av et svært bredt fagfelt. Dette betyr at mulighetene er mange, og du vil kunne vokse og lære i et inkluderende arbeidsmiljø. 

På denne siden kan du bli bedre kjent med Skanska - hva vi jobber med, hva vi tilbyr studenter og nytudannede og hvordan det er å være ung i selskapet.

Vil du bli en av oss?

Sommerjobber og nytutdannetstillinger

 

I Skanska ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden, og vi tilbyr derfor mange spennende muligheter både for studenter og de som akkurat er ferdig utdannet.

Hos oss kan du få muligheten til å bryne deg på spennende prosjekter og samtidig få en trygg vei inn i arbeidslivet. Vi har blant annet flere sommerjobb- og nyutdannetmuligheter, som vil gi deg verdifull erfaring innen ditt fagfelt.

Hvorfor søke sommerjobb hos oss?

Lurer du på hvorfor du skal søke sommerjobb hos akkurat oss i  Skanska? Her kan du høre fra noen av de som har hatt sommerjobb hos oss tidligere, og lese mer deres opplevelser.

Klikk her for å lese mer.

Se våre ledige stillinger for studenter og nyutdannede her:

Har du fått med deg tidenes studentkonkurranse?

Vi kutter studielånet ditt - om du kutter klimagassutslippet vårt! 

Vi skal være klimanøytrale innen 2045. Vi er godt i gang, men vi trenger flere som deg - grensesprengere, som vil mer! Årets Grensesprenger-konkurranse er gjennomført, men vi kjører i gang med en ny runde allerede til høsten, så følg med!

Vinnerlaget stikker nemlig av med den gjeve premien og får kuttet studielånet sitt med opptil hele 155 000 kroner per person! 

Klikk her for å lese mer om konkurransen.

Få et innblikk i hvordan det er å være ny i Skanska:

Vi tilbyr en rekke muligheter og goder:

YPP - Young Professional Program

Starter du som nyutdannet hos oss blir du bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonsprogrammet Young Professionals Program (YPP). Her blir du kjent med Skanska-kulturen, og du får faglig påfyll. I tillegg vil du knytte nettverk på tvers av organisasjonen.

Internasjonale muligheter

Ønsker du muligheten til å jobbe i et annet land? Skanska er et internasjonalt konsern. Hos oss kan du få internasjonal erfaring og nettverk på tvers av landegrensene. Vi har virksomhet i både Europa og USA, og ansatte i Skanska har muligheten til å jobbe i utlandet i en ønsket periode.

Les mer her

Ansattgoder

I Skanska får du en rekke fordeler; blanet annet medeierskap i selskapet, bedriftshelsetjenester, sosialt miljø, idrettsprogram, gode rabattordninger, hytteutleie og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Det er mange gode grunner til å jobbe i Skanska.

Les mer her

Ofte stilte spørsmål

Når kan jeg søke sommerjobb hos dere?
Når kan jeg søke sommerjobb hos dere?

Stillingsutlysninger for sommerjobber er tilgjengelige i perioden september – mars. Klikk her for å se alle våre ledige stillinger.

Kan jeg skrive bachelor- eller masteroppgave med Skanska?
Kan jeg skrive bachelor- eller masteroppgave med Skanska?

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg! Send din forespørsel

Har dere en mentorordning, eller en annen type oppfølging i starten av ansettelsen?
Har dere en mentorordning, eller en annen type oppfølging i starten av ansettelsen?

Ja! For våre nyutdannede har vi et løp som kalles YPP - Young Professionals Program. Her du du møte andre i samme situasjon gjennom en rekke samlinger det første året, og dere vil få en lærerik inngang til Skanska som selskap. I tillegg til dette vil du bli tildelt en mentor som vil hjelpe deg i gang i din nye rolle.

Hva kan du jobbe med hos oss?

Vår drift er primært innenfor fem områder. Les mer ved å klikke deg inn på undersidene for hvert forretningsområde:

Anlegg

Les mer her

Eiendom

Les mer her

Spesialister

Les mer her

Teknologi, Innovasjon og Grønn forretningsutvikling

Les mer her

Våre viktigste fokusområder:

Bærekraft og miljø

Gjennom våre innovative og bærekraftige løsninger, bygger vi for et bedre samfunn. Skanska skal være den ledende grønne prosjektutvikleren og entreprenøren i Norge, og skal vi klare å nå målet vårt om 70% klimagassreduksjon innen 2030, og å være klimanøytrale innen 2045 trenger vi flere kloke hoder.

Les om bærekraftsarbeidet vårt her!

Inkludering og mangfold

For at vi i Skanska skal kunne være best på det vi gjør, må vi speile mangfoldet i samfunnet. Vi skal skape en mer inkluderende kultur med et større rom for mangfold, og for å klare å få til dette har vi ansatt bransjens første inkludering- og mangfoldsleder.

Les om arbeidet vårt her!

Skriv oppgave med Skanska

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lena gikk fra å skrive masteroppgave om Skanskas "Tønsbergprosjekt", til å jobbe der. Les mer om hvordan oppgaven ble til og jobbhverdagen hennes i prosjekt her.

Send din forespørsel her!