c

Sommeren har kommet, sammen med våre nye sommerstudenter!

I Skanska ser vi fram til sommeren hvert år, ikke minst for å ta imot alle de talentfulle studentene som bidrar på våre kontorer og prosjekter over hele landet. I år er vi spesielt stolte over å ha ønsket velkommen hele 48 studenter, utvalgt fra nærmere 1000 søkere!

Under velkomstsamlingen denne uken, fikk de nye sommerstudentene en flott introduksjon til Skanska. De lærte bl.a. om HMS arbeidet som gjøres, trimmet bygging, bærekraft og miljø, inkludering og mangfold og hvordan det er å være ung i Skanska. Videre fikk de høre om ulike karrieremuligheter hos oss, og fikk knyttet verdifulle bånd med både hverandre og erfarne Skanska-ressurser.

Rekrutteringssjef Christian Scheen er spesielt imponert over kvaliteten på årets gruppe:

- Vårt mål er å ha de mest kompetente og engasjerte medarbeiderne i bransjen, og årets sommerstudenter viser virkelig dette. En positiv gjeng, som stiller masse spørsmål, de virker motiverte og kommer til å være flotte ambassadører for Skanska mens de er hos oss. Her har vi en glimrende sjanse til å vise dem hva Skanska står for, samtidig som vi også får vurdere deres potensial i praksis. Jeg håper så mange som mulig søker fast jobb hos oss når tiden er moden for det.

Vi er glade for å ha disse talentene blant oss i sommer, og ser frem til erfaringene og perspektivene de vil bringe til oss og ta med hjem. Velkommen til Skanska!

Les mer om karriere i Skanska på denne siden

Denne siden ble sist oppdatert: 26.06.2024