c

Bygg

Skanska er en av verdens ledende byggentreprenører med spisskompetanse og bred erfaring i å bygge de største og mest komplekse bygningsprosjektene.

Fasadebilde av det spesielle bygget av Statiolkontoret på Fornebu i Oslo
1 / 3 Tett på terminalbygget til Oslos gamle hovedflyplass ligger Fornebu-kontoret til Statoil. Bygget er 66 000 kvm og mer enn 2500 mennesker har arbeidsplassen sin her.
Inneomårde på kontorlokale i Sundtkvartalet. Brad fellestrapp og sosialt område.
2 / 3 Sundtkvartalet i Oslo tok i mot sine første innflyttere januar 2017. Bygget er utviklet av Skanska og Entra, og er 28300 kvm stort. Skanska har selv sitt hovedkontor i disse lokalene.
Illustrajson av fasaden på kontorlokalet på Brattørkaia i Trindheim med folk som går på bryggen
3 / 3 Powerhouse Brattøra, verdens nordligste Plusshus: Kontorbygget på Brattøra i Trondheim blir et signalbygg som kombinerer noen av verdens høyeste miljøambisjoner med god byutvikling og spennende arkitektur.

Vi er en av landets største aktører innen boligbygg, næringslokaler, offentlig bygg, sykehusutbygging og undervisningsbygg. Vi bygger prosjekter over hele Norge, og har kompetansen til å bygge på komplekse tomter som krever spisskompetanse.

Tidlig involvering

Vi i Skanska tror at veien til et vellykket prosjekt innebærer at vi som entreprenør blir tidlig involvert i utviklingsfasen av et byggeprosjekt. I Skanska har vi spisskompetanse som dekker hele verdikjeden av et prosjekt, fra utvikling og prosjektering i startfasen til gjennomføring, ferdigstillelse og vedlikehold. Dette sikrer kundene våre trygge prosesser og gode sluttresultater.

Miljø og sikkerhet i fokus i alle våre prosjekter