c

Referanseprosjekter

Calarion Hotel Brattøra i Trondheim
 • Universitetsgata 2
  Entra rehabiliterer Universitetsgata 2 – et stort kontorbygg midt i Oslo sentrum. Bygget skal forvandles fra et tradisjonelt kontor til moderne og attraktive lokaler. Skanska Norge er totalentreprenør og Stålfabrikken leverer flere stålkonstruksjoner til prosjektet. Det mest slående er to interne ståltrapper som «henger» i løse luften i byggets atrium, og det stilles svært høye krav til kvaliteten på stålproduktene vi leverer til bygget. Bygget åpner i 2021.

Ståltrappen på U2 - Universitetsgata 2 i Oslo

 • Clarion Brattørkaia
  På Brattørkaia i Trondheim ligger ett av Skandinavias største kongresshoteller. Det særegne bygget åpnet i 2012, og har mer enn 400 hotellrom og en kongress-sal med plass til 1800 mennesker. Byggets spesielle arkitektoniske form gjorde at det var en krevende oppgave for oss, men sluttresultatet ble spektakulært.

Clarion Hotel Brattørkaia i Trondheim

 • Hovsbrua i Soknedalen
  I Skonedalen er byggingen av den nye Hovsbroen i gang. Det er en 44 meter lang og 3 meter høy bjelkebro som består av to hovedbjelker på 35 tonn hverDen nye broen åpner for at det kan bygges en vesentlig bedre kryssløsning på nordsiden av elven SoknaDet er særlig myke trafikanter som r god nytte og bedre sikkerhet med den nye broen. Broen åpner i 2021. 

Hovsbrua i Soknedalen

 • Fergesambandet Hareid-Sulesund
  På fergesambandet mellom Sulesund og Hareid i Møre og Romsdal leverte vi en fergekaibro på 12x18 meter. Kaien ble betydelig oppgradert for å kunne ta i mot større og mer miljøvennlige fergerDet nye fergeleiet sikrer at om bord- og ilandkjøring skjer på en rask og trygg måte. Den nye kaien ble tatt i bruk i januar 2019.

Fergelem - Sulesund

Denne siden ble sist oppdatert: 26.06.2020