c

Skanska Stålfabrikken

Stålfabrikken leverer stålprodukter til bygg- og anleggsprosjekter, til avtalt tid med rett kvalitet. Vi har nesten 40 års erfaring og brenner for å hjelpe kundene våre med å realisere prosjektene deres.

Jon_Olav_Kvåle_Stålfabrikken_Øysand_9
1 / 10
Stålfabrikken_Øysand_49
2 / 10
Stålfabrikken_Øysand_5
3 / 10
Kollega_Stålfabrikken_Øysand_63
4 / 10
Stålfabrikken_Øysand_13
5 / 10
Stålfabrikken_Øysand_53
6 / 10
Kollega_Stålfabrikken_Øysand_8
7 / 10
Stålfabrikken_Øysand_41
8 / 10
Kollega_Stålfabrikken_Øysand_34 copy
9 / 10
Stålfabrikken_Øysand_45
10 / 10

Vårt team med prosjektledere, konstruktører og fagarbeidere sørger for at dine behov som kunde imøtekommes og dekkes fra start til slutt. Vi tilpasser oss dine ønsker, er fleksible, og tilbyr skreddersydde løsninger og produkter.

Vi har en moderne fabrikk på Øysand utenfor Trondheim, hvor våre dyktige medarbeidere prosjekterer og produserer bæresystemer til alle typer bygg og anlegg, HSQ-bjelker, pelespisser, fergelemmer og broer. Maskinparken vår er toppmoderne og består av et datastyrt skjærebord, plasmakutter og en sveiserobot. Dette gjør at produksjonen vår er både sikker og effektiv, samtidig som kvaliteten på produktene vår sikres en faglig høy standard.

Vi stiller også høye krav til oss selv når det gjelder helse, sikkerhet og miljø. Stålfabrikken er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert, tilbyr miljøregnskap for produktene våre, og har gode rutiner for å ivareta sikkerheten til våre medarbeidere. Vi jobber aktivt med å skape en inkluderende arbeidsplass med et stort mangfold blant de som jobber hos oss.

Produktene produseres i automatiserte produksjonslinjer i vår fabrikk i Trøndelag, og kan leveres med overhøyde og dermed redusere vekten opp til 30%.