c

Eiendomsutvikling

I Skanska investerer, finansierer, utvikler og gjennomfører vi prosjekter innenfor både bolig og næring. Vi skaper hjem det er trygt og godt å bo i, og vi utvikler fremtidens arbeidsplasser som legger til rette for kreative og levende miljøer. Vi utvikler eiendom for handel og kontor – og også en miks av disse.

En gutt og en jente stående ved kaffemaskin utenfor flere møterom
1 / 5
operagata-oslo
2 / 5
Illustrasjon av fasade og inngangsparti av et kontorlokale
3 / 5
Illustrasjon av fasade og inngangsparti av Aibels kontorlokale
4 / 5
Inneomårde på kontorlokale i Sundtkvartalet. Brad fellestrapp og sosialt område.
5 / 5 Sundtkvartalet i Oslo tok i mot sine første innflyttere januar 2017. Bygget er utviklet av Skanska og Entra, og er 28300 kvm stort. Skanska har selv sitt hovedkontor i disse lokalene.

Et godt arbeidsmiljø skaper trivsel og produktivitet

Når vi utvikler fremtidens arbeidsplasser er målet å skape lokaler som oppmuntrer til arbeidsglede og kreativitet. Vi utvikler inspirerende og fremtidsrettede kontorprosjekter hvor bedrifter og medarbeidere kan trives og utvikle seg.

Les mer om Skanska som kontorutvikler eller finn nye kontorlokaler

Bo godt i en bolig fra Skanska

Vi i Skanska utvikler boliger flere steder i Norge, og skaper hjem det er godt å leve i. Et hjem fra Skanska gir deg som boligkjøper både trygghet og moderne boliger med kvalitet, funksjonalitet og komfort. Vi utvikler boligprosjekter på knutepunkter i Trondheim, Oslo og omegn, Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Les mer om våre boligprosjekter her.

Bærekraftige bygg

Vi ser alle våre eiendommer i en større sammenheng og vil at de skal bidra til en bærekraftig byutvikling. Vi er overbeviste om at bærekraftige bygg øker trivselen for våre kunder, samtidig som de bidrar til et mer bærekraftig samfunn. I våre eiendommer har vi bygget inn energieffektive løsninger som bidrar til et lavere energiforbruk, et bra innendørsklima og god ventilasjon. Vi miljøsertifiserer alle våre kontorprosjekter til minimum BREEAM-NOR Excellent i Norge og alle våre boligprosjekter med byggestart fra og med 2020 skal også BREEAM-sertifiseres. 

Les om vår Redegjørelse for arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i Skanska Eiendomsutvikling AS