c

Skanska i Norge

Skanska er en av landets største og ledende entreprenør og prosjektutvikler, og har vært til stedet i det norske markedet siden 1906. I Skanska Norge jobber det ca 4100 ansatte, og vi har rundt 200 pågående prosjekter over hele landet til enhver tid.

En del av den grønne løsningen

Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter. I Norge står Skanska for 36 % av alle BREEAM-sertifiserte bygg og har landets første og eneste CEEQUAL-sertifiserte prosjekt på anlegg.

Les mer om hvordan vi jobber med miljø og grønne løsninger.

Det etiske ansvaret

Vi i Skanska skal være et forbilde i næringen når det kommer til etikk og vi har en tydelig visjon: Null etiske brudd. Våre Etiske retningslinjer er basert på Skanskas verdier, som for oss er mer enn bare ord – de representerer det vi ønsker å etterleve, hver eneste dag. De setter forventninger til at vi driver virksomheten vår på en ansvarlig og bærekraftig måte, og de setter oss i stand til å være en pålitelig samarbeidspartner for kundene våre.

Les mer om vårt etiske fokus

Visjon og verdier

Skanskas visjon er å bygge for et bedre samfunn. Våre verdier er vårt fundament, og går igjen i alt vi gjør – hvem vi er, hvordan vi oppfører oss og hva vi tror på.

Les mer om Skanska visjon og verdier

Historie

Vår historie i Norge startet i 1906, da firmaet Ing. F. Selmer ble etablert. Siden den gang har det skjedd mye.

Les om Skanska historie i Norge

Organisasjon

Skanska Norges virksomhet har fire fokusområder: Bygg, Anlegg, Eiendomsutvikling og Spesialister.

Les mer om vår organisasjon