c

Ansattgoder

Medeierskap i Skanska, bedrifthelsetjenester, sosialt miljø, gode forsikrings- og pensjonsordninger. Det er mange gode grunner til å jobbe i Skanska.

Medeier i egen arbeidsplass

Som ansatt i Skanska kan du kjøpe aksjer i selskapet via aksjeprogrammet SEOP. Faktisk er de ansatte i Skanska den tredje største eieren, og de siste seks årene har programmet gitt en avkastning på 145%. Les om prosjektleder Ketil Sand og hvorfor han mener SEOP er en solid og sikker spareløsning.

Sosialt både i og utenfor arbeidstid

I Skanska har vi løpegrupper, klatregrupper, skigrupper, yogagrupper. Vi har grupper for innebandy, tennis, fotball og squash. Det arrangeres turer både på barbakke og på snø. Ansatte har tilgang på diverese aktivitetsutstyr som kano og lavvo, samt en stor pool av hytter på på fjellet og ved havet. Over hele landet arrangeres det felles samlinger og turer. I Skanska er det rett og slett godt tilrettelagt for sosialt og aktivt samvær med kollegaer.

Utvikling av din egen kompetanse

Vi forventer at våre medarbeidere utvikler seg og tar utfordringer. Det er kun slik vi skaper kundeverdi og blir bedre som selskap. Derfor legger vi til rette for kontinuerlig utvikling gjennom kurs og utviklingstiltak som er skreddersydd til behov og rolle. Ett eksempel er vår prosjektutdanning Gnist. Her satser vi på kompetansebygging innen prosjektstyring, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og produksjonsledelse.

Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Som ansatt i Skanska får du svært gode forsikringsordninger for deg - og for din familie. I tillegg har Skanskaansatte gode pensjonsordninger.

Internasjonale muligheter

Hos oss kan du få internasjonal erfaring og nettverk på tvers av landegrensene. Vi har virksomhet i både Europa og USA, og ansatte i Skanska har muligheten til å jobbe i utlandet i en ønsket periode.