c

Workplace Oo

  • Workplace Oo
  • Workplace Oo
  • Workplace Oo

En kreativ bOost i nytt kontorbygg

Workplace Oo er av solid bygningsmessig kvalitet og er energi- og klimavennlig. Bygget er spesielt utviklet for å sikre godt inneklima. Bygget er sertifisert i henhold til BREEAM-NOR Excellent, der lavt energibruk sikres gjennom gode løsninger for energiforsyning, detaljer og materialvalg. Bygget er delt opp i to bygningskropper som henger sammen i et overbygget atrium i glass, som gir naturlig dagslys i alle etasjer. Med hele 24 000 m² fordelt på åtte etasjer (inkl. underetasje), er Workplace Oo det første som møter blikket ditt når du kommer opp fra Storo T-banestasjon. Få kontorbygg kan tilby bedre synlighet.

Workplace Oo har fleksibel planløsning, god takhøyde og store vindusflater, miljøvennlige løsninger og gir leietakerne friheten til å kunne tilpasse leiearealet selv.

Første etasje er selve hjertet i bygget, der både gjester og ansatte blir tatt imot på en åpen og inviterende måte i hyggelige og moderne omgivelser. 

I Workplace Oo går du en effektiv og inkluderende arbeidshverdag i møte i det som må anses som et av Oslos mest spennende utviklingsområder.

Med helse, sunnhet og miljø på agendaen

Med verdier som miljøbevisst, sunnhet og helse legger Workplace Oo grunnlaget for en sunn livstil. Syklende og gående er spesielt prioritert hvor det planlegges egen sykkelparkering, sykkelvask, sykkelreparasjon samt gode garderobe- og dusjfasiliteter.

I det tilhørende parkanlegget bak bygget kan du benytte treningsfasiliteter eller lade batteriene i nærliggende grønne oaser. 

En by i byen

Workplace Oo ligger sentralt plassert i Vitaminveien 4 i det raskt voksende området Storo / Nydalen og oppleves som en egen «by i byen». Kun et steinkast unna ligger populære Storo Storsenter og alt man trenger av handels- og helsetilbud. I tillegg ligger det kollektive knutepunktet på Storo i umiddelbar nærhet, med både buss-, trikk- og T-baneforbindelser.

Storo, Grefsen og Nydalen er inne i en sterk vekstfase med nye boliger, næringsbygg, skoler, barnehager, hotell samt at Norges største kino er under oppføring på Storo.

Storo / Nydalen er hjem til en rekke små og store bedrifter, og områdene oppleves som svært attraktivt med sin nærhet til både bykjernen, gode handleopplevelser og marka samt god tilgang til knutepunkter som binder det hele sammen.

Søk etter et prosjekt

Antall prosjekter

loading