c

Kronstad Stasjon

  • Kronstad Stasjon
  • Kronstad Stasjon
  • Kronstad Stasjon
  • Kronstad Stasjon
  • Kronstad Stasjon

Sentralt plassert på Kronstad bygger Skanska et prosjekt med 70 leiligheter og næringslokale for Axer Eiendom A/S. Med bybanen rett borti gaten, og kort vei til Høyskolen på Vestlandet, er boligene perfekt for de som ønsker et urbant liv i Bergen.

Bygget er fordelt over 6 etasjer med hele taket utført som felles og private takterrasser. Leilighetene har god variasjon i størrelse og høy kvalitet, og de fleste leilighetene har egen balkong. I kjelleren finner man et parkeringsanlegg hvor det er et automatisk parkeringsystem for effektiv utnyttelse av arealet. På taket er det tilrettelagt for at beboerne kan lage sin egen urtehage, med mange store og små grøntarealer.

Tomten ligger høyt i terrenget og med sine 6. etg. får man 360 graders utsikt fra takterrassen. Bygget er tradisjonelt utført med bærekonstruksjoner av plasstøpt betong, og med god variasjon i fasadene med både tegl, trekledning og fasade plater. Skanska utførte betong og innvendig tømmerarbeid som egenproduksjon. Det muliggjorde at råbygget ble utført som skiftarbeid for å korte ned byggetiden og hele råbygget sto klart på åtte måneder.

Søk etter et prosjekt

Antall prosjekter

loading