c

Hvordan er det å ha sommerjobb i Skanska?

Hos oss kan du som student også få muligheten til å bryne deg på spennende prosjekter. Vi har blant annet flere sommerjobbmuligheter, som kan gi deg verdifull erfaring innen ditt fagfelt.

Koronapandemien førte til at mange bedrifter så seg nødt til å trekke tilbake tilbud om sommerjobb til studenter. Men hos oss fikk 34 studenter muligheten til å bidra med å holdene hjulene i gang gjennom ferien, samtidig som de tilegnet seg verdifull arbeidserfaring.  

Flere av studentene som har hatt sommerjobb hos oss har i dag fast stilling i selskapet. En av disse er Sølve Nerhus som i sin sommerjobb jobbet med rehabilitering av Operatunnelen under Oslo. 

Sjekk ut filmen fra jobben i Operatunnelen her:

Lærerike uker

- Jeg har tidligere vært betongarbeider i Skanska og har valgt å videreutdanne meg som byggingeniør. Men det er flott å få muligheten til å være ute på prosjekt igjen gjennom sommerjobben i tunnelen. Vi har jo jobbet om natten med å rehabilitere en av Norges mest trafikkerte tunneler. Vi har hatt noen utfordringer med høy fart og arbeid tett opptil til trafikk, men det har vært veldig interessant å se hvordan teamet har jobbet med håndtere risikoen på en sikker og effektiv måte, forteller Sølve.  

Se våre ledige stillinger og søk sommerjobb her

Denne siden ble sist oppdatert: 03.01.2024