c

Boligutvikling

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi gjør det enkelt å leve godt, og gir deg både trygghet og moderne boliger med kvalitet, funksjonalitet og komfort.

Skjermbilde-2
1 / 8
Skanska_leiligheter_VARIO_2064-04-SKA-i-01-floor7-A0703_commonroom_R02-1400x800
2 / 8
Skanska_leiligheter_VARIO_2064-04-SKA-i-10-topfloor_roofterrace_R01
3 / 8
Skanska_Gartnersletta_Eksteriør_Vinkel-03_v4_3Destate
4 / 8
Ensjo_Torg_Leiligheter_Vinkel_20_Svalgang_03
5 / 8
Skanska_Gartnersletta_Terrasse_v3_3Destate
6 / 8
Tigergarden_2512-02-SKA-e-03_Skiverkstedet_R03
7 / 8
Skanska_leiligheter_VARIO_2064-04-SKA-i-06-floor6-C0603_balcony_R03
8 / 8

Vi utvikler boligprosjekter i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand - og i områdene rundt disse byene.

Det er deg som boligkjøper, din hverdag og dine behov som står i sentrum når vi leter etter de beste tomtene, utvikler de smarteste løsningene og bruker all vår kunnskap og erfaring for å skape ditt drømmehjem. Vi gjør det enkelt å leve godt!

Vi er opptatt av å bygge gode nabolag og godt naboskap. Det er derfor vi utstyrer våre nye boligprosjekter med sosiale soner som åpne fellesarealer, lekerom med sofaer og kaffemaskin, sykkelverksted eller felles takterrasser.

Vi legger stor vekt på samarbeidet med flere av Norges fremste arkitekter, slik at våre prosjekter tilpasser seg omgivelsene og gir noe tilbake til omgivelsene vi flytter inn i. Hos oss skal du oppleve kvaliteten fra innerst til ytterst.

Les mer om våre boligprosjekter - kanskje finner du den perfekte boligen for deg?

I boligportalen vil du som boligkjøper finne en oversikt over alle våre boligprosjekter. Dersom du er tomteeier og ser etter en samarbeidspartner for utvikling, vil også kontaktinformasjon til våre regioner og ansatte ligge tilgjengelig.

Når Skanska utvikler boliger er vi med fra start til slutt – fra tomtevalg til du er på plass i drømmehjemmet. Vår kunnskap og lange erfaring sikrer deg et hjem av høy kvalitet med smarte løsninger.

Bærekraftige bygg

Vi i Skanska er ikke helt som andre boligutviklere. Når vi bygger din neste bolig, har vi ikke bare dine behov i sentrum – vi har også et sterkt lag av Norges beste fagfolk i ryggen. Fordi vi er en del av Skanska Norge, kan du alltid være trygg på at det er våre nære kolleger som bygger boligen din. Det betyr ryddige forhold, kort vei til viktige avklaringer – og ikke minst klimaløsninger i verdensklasse.

Vi er overbeviste om at bærekraftige bygg øker trivselen for våre kunder, samtidig som de bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Derfor bygger vi boliger som bidrar aktivt til å løse klimautfordringene, og samtidig gir våre kunder et trygt og komfortabelt hjem. 

Skanska har forpliktet seg til målene i Parisavtalen, og er det første norske entreprenørselskapet som offentliggjør sitt eget klimaveikart

Slik viser vi hvordan vi arbeider for å nå målene om 70% reduksjon i utslippene innen 2030 og et klimanøytralt Skanska i 2045. Det kan virke langt fram, men for oss som bygger gode hjem handler alt om å bygge for et bedre samfunn – både det vi har nå, og det barna våre skal overta.

Les om vår Redegjørelse for arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i Skanska Eiendomsutvikling AS

Denne siden ble sist oppdatert: 24.11.2023