c

Parallell

Parallell er et av Skanska Næringseiendom sine prosjekter, der hovedfokuset på Parallell er å skape et godt arbeidsmiljø der mennesker trives og blir inspirert til å være produktive og kreative.

Prosjektet har allerede oppnådd WELL Core Gold-presertifisering som det første prosjektet i Norge. WELL Building standard fokuserer på å fremme helse og velvære i bygg og er basert på mangeårig medisinsk og vitenskapelig forskning. Luftkvalitet, dagslysnivåer og komfortable arbeidsmiljøer er noe av det WELL stiller strenge krav til.

Formålet med dette prosjektet er at bygget skal gi de ansatte energi og er i stor grad bygd på de ansattes premisser. Det gjenspeiles blant annet i fasiliteter som fleksible fellesarealer, egne garderober, sykkelparkering med vaskestasjon og verksted, samt en egen app for bestilling av møterom.

Bygget er også utstyrt med en restaurant hvor man kan bestille levering av lunsj eller middag som man kan ta med seg hjem.

Over 16 etasjer blir naturlig sollys utnyttet til det fulle og ved ankomst blir man møtt av en flere meter levende plantevegg i lobbyen.

Ønsker du å lese mer om dette prosjektet, kan du besøke hjemmesiden til Parallell.

Denne siden ble sist oppdatert: 04.11.2022