c

Vi trenger de beste hodene – er du årets Grensesprenger?

Vi skal være klimanøytrale innen 2045. Vi er godt i gang, men trenger enda flere av de beste hodene med på laget – folk med samme mål som oss: de som vil mer! Derfor har vi lansert Grensesprenger, tidens studentkonkurranse.

Formålet med kampanjen er å treffe engasjerte og ambisiøse studenter, som mener de kan hjelpe oss på veien frem mot klimanøytralitet innen 2045. Premisset for konkurransen er:

«Vi kutter studielånet ditt, hvis du kutter klimagassutslippet vårt!»

For å delta på konkurransen må du melde på ditt lag bestående av 2-4 studenter, og svare på en spennende oppgave vi har forberedt – som baserer seg på vårt klima- og miljøfokus.

Les mer om konkurransen og oppgaven på www.grensesprenger.no.

Vinnerne blir kåret under finalehelgen som avholdes i Trondheim i januar 2023. Vinnerlaget får dekket studielånet på mastergraden sin – det er ikke verst!

I tillegg til en skikkelig pengepremie er det også gode muligheter for å få jobb i Skanska. I 2022 endte nemlig to av medlemmene på vinnerlaget med fast jobb i Skanska, og nærmere halvparten av alle finalistene endte opp med sommerjobb hos oss.

Selda Ekiz er utdannet fysiker og kjent fra blant annet NRKs "Newton". Selda fronter konkurransen vår gjennom videoer i sosiale medier og være programleder/mentor for studentene på finalehelgen, når vi kommer så langt.

Er du en Grensesprenger? 

Denne siden ble sist oppdatert: 01.12.2023